Sijainti
Lentäjäntie 1 (Näytä kartta)
Aukioloajat
ma-pe 9.00-17.00 ja la 9.00-15.00
Yhteystiedot
Löytötavarat
0600 41006 (24h)

Löytötavarat
2 arvostelua

Helsinki-Vantaan lentoasemalle jääneitä tavaroita voi tiedustella Suomen Löytötavarapalvelusta.

Löydetyistä tavaroista saa varmimmin tietoa seuraavana päivänä. Suomen Löytötavarapalvelu perii palveluistaan maksun./m

Jos vaatteita tai tavaroita on unohtunut lentokoneeseen, katso löytötavaratiedustelujen yhteystiedot lentoyhtiöluettelosta.

Lentoyhtiöt

Missä sähköposti osoite löytötavaroihin? Itse unohdin tax free ostokseni LH Frankfurtin koneeseen ja antoivat käyntikorti lost &foundiin, kehottivat laittamaan sähköpostia ja kas kummaa kassi löytyi ja lähettävät sen kotiin! Helsingin lost&found yhteystietoja erittäin vaikea saada, googlamalla antaa vain Suomen löytötavara palvelun erittäin kalliin palvelunumeron! Sekin sijaitsee mäkelänkadulla! Helsinki Vantaan pitäisi olla jonkin näköinen hubi Aasiaan, tässä teillä paljon kehittämistä, uskoisin että herättää ärtymystä kun toteaa kuinka hankalaa on etsiä unohtamiaan tavaroita Helsinki Vantaalta.
Matti Vanamo • 2.11.2015
jaa • 13.5.2015

Lue seuraavaksi

Oulun lentoaseman viereen nousee hotelli

Finavia Oyj ja Kiinteistö Oy Oulunsalo ovat solmineet esisopimuksen maa-alueen vuokraamisesta hotellihankkeen käyttöön Oulun lentoasemalla.

3 vinkkiä: Löydä pohjoisen lentoasemilta pala Lappia

Perinteisten matkamuistojen lisäksi Lappi näkyy pohjoisen lentoasemilla monin eri tavoin. Kokosimme yhteen parhaat Lappi-henkiset tuotteet ja palvelut.

Lentoasemalla istuinkin on elämys

Helsinki-Vantaan lentoasemalla voit viettää aikaa monenlaisissa paikoissa ja kokeilla mitä mielenkiintoisimpia tuoleja. Istu alas!

10 teknistä syytä matkustaa Helsinki-Vantaan kautta

Lentoasemamme on Euroopassa edelläkävijä sähköisten palveluiden käyttöönotossa. Testaa ainakin näitä kymmentä digi-palvelua.

60° 18' 52.43" N   |   24° 58' 13.21" E