Vapaasanahaku

Haetko lentosi aikataulu- ja terminaalitietoja? Valitse ensin lentoasema ja klikkaa sen etusivulla Lähden, Saavun, Vaihdan tai Tuon/Haen -linkkiä.


icon

Vaihdan konetta

print A- A+

Tervetuloa Minun lentoni -palveluun!
Kirjoita kohteen nimi tai lennon tunnus. Ensimmäiset alkukirjaimet riittävät.
Valitse luettelosta oikea lento. Älä paina enteriä.
Alla oleva valikko seuraa mukana, kun liikut sivulla. Klikkaa sitä, niin pääset eri osioihin.

icon
Terminaali palvelee
1-4B.jpg

Kun vaihdat konetta Helsinki-Vantaalla, voit siirtyä tuloportilta suoraan jatkolentosi lähtöportille. Varmista lähtöportti tältä sivulta tai terminaalin monitorista.

Jos matkustat Schengen-alueen ulkopuolelle tai saavut sieltä, kuljet passintarkastuksen kautta. EU-maiden kansalaisten rajatarkastus Schengen- ja ei-Schengen-lentojen välillä sujuu nopeasti automaatilla.

Näin käytät passiautomaattia   Katso koneenvaihtajan nestesäännöt

Jos lentosi on kirjoitettu eri lipuille, varaa konetta vaihtaessasi aikaa matkatavaroiden noutoon, lähtöselvitykseen ja turvatarkastukseen.

 
1-6B.jpg

Lentoa odotellessa

Konetta vaihtavat matkustajat voivat tehdä ostoksia ja käyttää samoja palveluita kuin muutkin matkustajat. Ainoa rajoitus on, että duty free ja tax free -kaupat saavat myydä sinulle tuotteitaan vain, jos olet matkalla ulkomaille.
Voit pistäytyä taidegalleriassa, kirjanvaihtopisteessä tai ihailla koneita näköalaloungesta. Jos odotteluaikaa  on runsaasti, voit ottaa nokoset lepoalueellamme.
Lapsiperheiden käytössä on hyvinvarusteltuja leikkialueita. Finavian tarjoama ilmainen langaton verkko toimii koko terminaalialueella.
 
 

Palveluita Helsinki-Vantaalla

Ostoksia Helsinki-Vantaalla

60° 18' 52.43" N   |   24° 58' 13.21" E