turku_airport_002.jpg
Julkaistu
30.6.2014 klo 09:08
Uutiskanava
Uutinen

Turun lentoasema on suljettu 30.6.-27.7.

Turun lentoasemalla tehdään kesällä liikennealueiden peruskorjaustöitä. Liikennealueilla tehtävien töiden takia lentoasema on suljettu heinäkuussa 4 viikkoa eikä lentoliikennettä ole ajalla 30.6. - 27.7.2014.

Lentoaseman liikennealueella peruskorjataan päällystettyjä alueita kiito-, rullaustiellä ja asematasolla. Asematasolle rakennetaan lisäksi neljä uutta lentokoneen pysäköintipaikkaa.

Turun lentoasemalta lähtevät lennot on reititetty uudelleen ja lentoyhtiöt ovat tiedottaneet matkustajia.

Turun lentoaseman uudistustyöt etenevät

Finavia käynnistää uudistustyöt Turun lentoasemalla

Lue seuraavaksi

Vaasan lentoaseman kiitotie peruskorjataan kesällä

Finavia Oyj valmistelee lentoliikennealueen peruskorjausta Vaasassa. Työt alkavat keväällä, mutta lentoliikenteeseen tulee vaikutuksia vasta kesäkuun loppupuolella, kun...

Vaasan uudistunut terminaali ja palvelut valmiina

Finavia on saanut päätökseen viimeisetkin uudistustyöt Vaasan lentoaseman terminaalissa ja pysäköintialueilla.  Lentoasema toivottaa matkustajat tervetulleeksi ja...

Video: Näin kehitämme Lapin lentoasemia

Finavia investoi maakuntakenttiensä parannuksiin ja laajennuksiin vuosina 2014–2015 lähes 60 miljoonaa euroa. Tänä vuonna pääpaino on Lapin lentoasemien kehittämisessä.

Tervetuloa Lappiin, Lufthansa!

Lapin lentoyhteydet paranevat talvikaudella 2015–2016, kun Lufthansa avaa reitin Kittilän lentoasemalta Müncheniin Saksaan.

icon