Vapaasanahaku

Haetko lentosi aikataulu- ja terminaalitietoja? Valitse ensin lentoasema ja klikkaa sen etusivulla Lähden, Saavun, Vaihdan tai Tuon/Haen -linkkiä.

turku_airport_002.jpg
print A- A+
Julkaistu
30.6.2014 klo 09:08
Uutiskanava
Uutinen

Turun lentoasema on suljettu 30.6.-27.7.

Turun lentoasemalla tehdään kesällä liikennealueiden peruskorjaustöitä. Liikennealueilla tehtävien töiden takia lentoasema on suljettu heinäkuussa 4 viikkoa eikä lentoliikennettä ole ajalla 30.6. - 27.7.2014.

Lentoaseman liikennealueella peruskorjataan päällystettyjä alueita kiito-, rullaustiellä ja asematasolla. Asematasolle rakennetaan lisäksi neljä uutta lentokoneen pysäköintipaikkaa.

Turun lentoasemalta lähtevät lennot on reititetty uudelleen ja lentoyhtiöt ovat tiedottaneet matkustajia.

Turun lentoaseman uudistustyöt etenevät

Finavia käynnistää uudistustyöt Turun lentoasemalla

Lue lisää samasta aiheesta

Finavian palvelu-uudistus kruunasi Oulun lentoaseman investoinnit

Finavia Oyj:n Oulun lentoaseman uudistustyöt huipentuivat tänä syksynä toteutettuun palvelu-uudistukseen, joka nostaa matkustuskokemuksen kokonaan uudelle...

WEF: Suomessa lentoliikenteen infrastruktuuri on maailman kärkeä

Maailman talousfoorumin (WEF) kilpailukykyraportissa 2014–2015 Suomen lentoliikenneinfrastruktuuri arvioidaan laadultaan maailman viidenneksi parhaaksi...

Oulun lentoasemalla viihtyisyys syntyy paikallisuudesta

Oulun lentoaseman uudistuksessa erityistä huomiota on kiinnitetty lentoaseman viihtyisyyteen. Inspiraatiota on haettu paikallisuudesta ja Hailuodosta.

Pysäköinti uudistui Oulun lentoasemalla: Auto lämpimäksi reissun päältä

Oulun lentoasemalle on asennettu nykyaikaiset lämmitystolpat, joita voi ohjata vaikka lomamatkalta vähän ennen paluulentoa.

icon