Skip navigation

Kehä III:lla Lentoasemantiellä liikenne ohjataan uusille silloille

Article published
17.12.2014 at 08:15
Lentoasemantiellä on otettu käyttöön kaksi uutta työnaikaista kiertoliittymää, joilla on korvattu liikennevaloliittymät.

Kehä III:lla siirretään Lentoasemantien liikenne kulkemaan uusien siltojen yli. Samalla vanha Lentoasemantien silta poistuu käytöstä ja sillan purkutyöt aloitetaan.

Vanhat rampit Kehä III:lta idän sekä lännen suunnasta liityttäessä Lentoasemantielle pohjoiseen poistuvat käytöstä. Molempien ramppien liikenne siirretään uusille rampeille. Käyttöön otetaan uusi ramppi Lentoasemantieltä Kehä III:lle länteen sekä Lentoasemantien uudet bussipysäkit. Lentokentälle pääsee vaivattomasti myös Ilmakehän tai Tikkurilantien kautta.

- Liikennejärjestelyt ovat välttämättömiä, jotta nyt liikenteellä oleville alueille päästään rakentamaan uusia rakenteita. Liikennejärjestelyistä osa on pysyviä ja osa käytössä vain rakennustöiden ajan, kunnes uusia ramppeja saadaan valmiiksi, kertoo projektipäällikkö Antti Koski Liikennevirastosta.

Työt jatkuvat talven ja kevään aikana Kehä III:n keskeneräisten ramppien ja niillä olevien siltojen parissa. Lisäksi eritasoliittymän alueelle rakennetaan uusia valaistusrakenteita.

Lentoasemantien bussipysäkkimuutokset saa HSL:n sivuilta.

Lähde: Liikenneviraston tiedote 8.12.2014

Matkustus