Sijainti
Portti 37 (Näytä kartalla)

Pelialue
1 arvostelu

Kun odotat lentoa, voit istuskelun sijaan liikkua ja pitää hauskaa. Kokeile uusia toiminnallisia pelejä: tanssia, ilmakiekkoa tai fudispeliä.

Pelialueella kaikenikäiset matkustajat voivat tanssia tai pelata ilmakiekkoa ja fudispeliä perheen tai kaveriporukan kesken.

Tanssipelin ideana on pelata konetta vastaan tanssimalla lattialla olevan ruudukon päällä koneen esittämien asekelien mukaan. Peli sopii hyvin niin aloittelijalle kuin kokeneemmallekin tanssijalle, sillä voit valita itsellesi sopivan vaikeusasteen.

Ilmakiekkopeli puolestaan testaa reaktionopeutta. Siinä leijuvaa ilmakiekkoa lyödään mailalla ja maaleja pyritään tekemään vastustajaa enemmän. Myös fudispeli on reaktionopeutta testaava pöytäpeli, jossa tavoitteena on saada mahdollisimman monta maalia.

Pelaaminen maksaa 1–2 euroa/peli.

Sijainti
Portti 37 (Näytä kartalla)
The machine got some problem. I even couldn't insert any coins.
Min-Yi Sun • 6.2.2017

Kiitos arvostelustasi!

Lisää arvostelu

Täytä reCAPTCHA.

Rekisteriseloste (pdf)
Pidätämme oikeuden hylätä arvostelutekstin kokonaan tai osittain. Lue lisää käyttöehdoistamme.

Lue seuraavaksi

Kolme hyvää syytä varata parkkipaikka ennakkoon

Jos aiot matkustaa Helsinki-Vantaalle autolla, miksi et varaisi parkkipaikkaa etukäteen? Se säästää aikaa, tekee matkastasi sujuvamman ja takaa autollesi paikan...

SAS avaa ympärivuotiset lennot Helsinki-Vantaalta Malagaan: "Erittäin suosittu kohde"

SAS liikennöi marraskuusta lähtien suorin lennoin Helsingin ja Malagan välillä.

Tiesitkö tämän lentojen ylivaraamisesta?

Helsinkiläinen Aleksi Jyrälä siirrettiin yllättäen pois KLM:n lennolta Amsterdamista Helsinkiin. Ylivaraus on lentoyhtiöille tavallinen tapa. Yleensä tilanteet...

Suomalaisen lentämisen historia: 1910-luku – Suomi nousee siivilleen

1910-luvun alussa lentämistä pidettiin vielä ”hulttioiden tai tärähtäneiden” harrastuksena. Vuosikymmenen loppuun mennessä itsenäisellä Suomella oli omat ilmavoimat.