Sijainti
Portti 38 (Näytä kartalla)
Aukioloajat
Avoinna 24 h

Valokuvanäyttely: Peking

Helsinki-Vantaan Peking-teemainen valokuvanäyttely esittelee suurkaupungin merkittävimpiä kulttuurikohteita, kauneimpia maisemia ja eksoottisimpia ominaisuuksia.

Lentoasemalla esillä oleva valokuvanäyttely on toteutettu yhdessä Helsinki-Vantaan sisarlentoaseman, vuosittain yli 90 miljoonaa matkustajaa palvelevan Pekingin lentoaseman, kanssa. Näyttelyn teokset ovat matkanneet Helsinki-Vantaalle Pekingistä.

Reilulla 20 valokuvan näyttelyllä vahvistetaan ja kunnioitetaan lentoasemien välistä tiivistä yhteistyötä ja esitellään taiteen kautta Pekingiä kiinnostavana ja kiehtovana matkakohteena.

Helsinki-Vantaa on Aasian ja Euroopan välisen lentoliikenteen keskeinen solmukohta. Näyttely tekee Kiinaa – lentoaseman tämän hetken merkittävintä kasvun lähdettä – tutuksi matkustajille.

Peking-valokuvanäyttely on esillä Helsinki-Vantaalla toukokuulle 2017 saakka.

Helsinki-Vantaa on taidelentoasema

Helsinki-Vantaa tunnetaan taidelentoasemana. Valokuvanäyttely on osa Finavian ArtPort-taidekonseptia, jonka tavoitteena on tarjota matkustajille maksuttomia, yllätyksellisiä ja uudenlaisia palveluita ja rentouttavia pysähdyspaikkoja hektisessä lentokenttäympäristössä.

Lisäksi se tarjoaa taitelijoille mahdollisuuden saada töitään laajan kotimaisen ja kansainvälisen yleisön eteen: Helsinki-Vantaan kautta kulkee joka päivä täyden Olympiastadionin verran ihmisiä.

Lentoaseman toinen valokuvanäyttely löytyy terminaali 2:n tulokerroksesta. Ilmailuaiheisen valokuvagalleria Photo Galleryn näyttelyt vaihtuvat kaksi kertaa vuodessa.

Sijainti
Portti 38 (Näytä kartalla)
Aukioloajat
Avoinna 24 h

Kiitos arvostelustasi!

Lisää arvostelu

Täytä reCAPTCHA.

Rekisteriseloste (pdf)
Pidätämme oikeuden hylätä arvostelutekstin kokonaan tai osittain. Lue lisää käyttöehdoistamme.

Lue seuraavaksi

SAS avaa ympärivuotiset lennot Helsinki-Vantaalta Malagaan: "Erittäin suosittu kohde"

SAS liikennöi marraskuusta lähtien suorin lennoin Helsingin ja Malagan välillä.

Tiesitkö tämän lentojen ylivaraamisesta?

Helsinkiläinen Aleksi Jyrälä siirrettiin yllättäen pois KLM:n lennolta Amsterdamista Helsinkiin. Ylivaraus on lentoyhtiöille tavallinen tapa. Yleensä tilanteet...

Suomalaisen lentämisen historia: 1910-luku – Suomi nousee siivilleen

1910-luvun alussa lentämistä pidettiin vielä ”hulttioiden tai tärähtäneiden” harrastuksena. Vuosikymmenen loppuun mennessä itsenäisellä Suomella oli omat ilmavoimat.

Finavian lentoasemilla vahva vuoden aloitus

Lentoliikenteen kysyntä on jatkanut vahvaa kasvua ensimmäisellä vuosineljänneksellä.  Finavian lentoasemien matkustajamäärä nousi 6,9 prosenttia edelliseen vuoteen verrattuna.