Sijainti
Portti 38 (Näytä kartalla)
Aukioloajat
Avoinna 24 h

Valokuvanäyttely: Peking

Helsinki-Vantaan Peking-teemainen valokuvanäyttely esittelee suurkaupungin merkittävimpiä kulttuurikohteita, kauneimpia maisemia ja eksoottisimpia ominaisuuksia.

Lentoasemalla esillä oleva valokuvanäyttely on toteutettu yhdessä Helsinki-Vantaan sisarlentoaseman, vuosittain yli 90 miljoonaa matkustajaa palvelevan Pekingin lentoaseman, kanssa. Näyttelyn teokset ovat matkanneet Helsinki-Vantaalle Pekingistä.

Reilulla 20 valokuvan näyttelyllä vahvistetaan ja kunnioitetaan lentoasemien välistä tiivistä yhteistyötä ja esitellään taiteen kautta Pekingiä kiinnostavana ja kiehtovana matkakohteena.

Helsinki-Vantaa on Aasian ja Euroopan välisen lentoliikenteen keskeinen solmukohta. Näyttely tekee Kiinaa – lentoaseman tämän hetken merkittävintä kasvun lähdettä – tutuksi matkustajille.

Peking-valokuvanäyttely on esillä Helsinki-Vantaalla toukokuulle 2017 saakka.

Helsinki-Vantaa on taidelentoasema

Helsinki-Vantaa tunnetaan taidelentoasemana. Valokuvanäyttely on osa Finavian ArtPort-taidekonseptia, jonka tavoitteena on tarjota matkustajille maksuttomia, yllätyksellisiä ja uudenlaisia palveluita ja rentouttavia pysähdyspaikkoja hektisessä lentokenttäympäristössä.

Lisäksi se tarjoaa taitelijoille mahdollisuuden saada töitään laajan kotimaisen ja kansainvälisen yleisön eteen: Helsinki-Vantaan kautta kulkee joka päivä täyden Olympiastadionin verran ihmisiä.

Lentoaseman toinen valokuvanäyttely löytyy terminaali 2:n tulokerroksesta. Ilmailuaiheisen valokuvagalleria Photo Galleryn näyttelyt vaihtuvat kaksi kertaa vuodessa.

Sijainti
Portti 38 (Näytä kartalla)
Aukioloajat
Avoinna 24 h

Kiitos arvostelustasi!

Lisää arvostelu

Täytä reCAPTCHA.

Rekisteriseloste (pdf)
Pidätämme oikeuden hylätä arvostelutekstin kokonaan tai osittain. Lue lisää käyttöehdoistamme.

Lue seuraavaksi

”Ennätyksiä rikki hurjaa tahtia”: Uusi lentoyhtiö siivittää kasvua Kroatiaan

Croatia Airlines on tuorein lentoyhtiötulokas Finavian Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Yhtiön Zagrebin-reitti alkoi 21. toukokuuta ja se lisää entisestään...

Humans of Helsinki Airport: Kitty Jansson, VIP Service Manager

Kitty Jansson on tehnyt lentokentällä kaikkea – järjestänyt trapetsiesityksen, avustanut poptähtiä ja auttanut Conan O’Brienia kohtaamaan fanejaan.

Milloin lento saapuu Helsinki-Vantaalle? Näin lentokenttä pitää laskeutumistiedot ajan tasalla

Luotettavat arviot laskeutumisajasta saadaan vasta lennon ollessa ilmassa.

Niclas Köhler Finavian talousjohtajaksi

Finavian uudeksi talousjohtajaksi (CFO) ja johtoryhmän jäseneksi on nimitetty Niclas Köhler. Hän aloittaa tehtävässään elokuussa.