Sijainti
Terminaali 2, Pohjakerros (Näytä kartalla)
Aukioloajat
24 h, aulabaari 9-1.30
Yhteystiedot
GLO hotelli Helsinki Airport
airport@glohotels.fi
010 344 4600 (ks. hinnat yrityksen kotisivuilta)

GLO hotelli Helsinki Airport
3 arvostelua

Kun haluat hotellin niin läheltä lentokenttää kuin mahdollista, suuntaa GLO Airport hotelliin. Se on ainoa hotelli Helsinki-Vantaan lentokenttärakennuksessa.

Voit tulla lentokenttähotelliimme mihin tahansa vuorokauden aikaan, ennakkovarauksella tai ilman.

Meiltä saat huoneen yhdeksi tai useammaksi yöksi tai pelkästään päiväkäyttöön. Päivähuoneen voit varata klo 9‒17 väliseksi ajaksi (max 4 tai 8 tuntia) ja näin rentoutua välilaskusi ajan. Perheellisille tarjoamme myös väliovellisia huoneita.

Aika ei käy pitkäksi, sillä hotellista löytyy viihtyisä aulabaari ja olohuonetyylinen oleskelualue sekä tasokas kuntosali. Vastaanotosta voi lainata mm. lautapelejä tai surffailla netissä hotellin iPadilla.

Business centeristä löytyy myös tietokone ja tulostin majoittuvien vieraiden käyttöön. Liikematkustajat voivat varata erillisveloituksella uuden kokoustilan 1-8 hlölle ja tarvittavat tarjoilut muutamankin tunnin kokouksiin.

2 minuutissa turvatarkastukseen

Pääset meille helposti seuraamalla opasteita. Hotellimme on terminaali 2:n palvelu- eli pohjakerroksessa (P-kerros), tuloaula 2B:n alapuolella.

Kun lähdön aika tulee, sujahdat turvatarkastukseen kahdessa minuutissa. Meiltä on myös näppärä sisäkäytäväyhteys terminaali 1:n tiloihin.

Lue lisää hotellin palveluista tai soita pyydä lisätietoa puhelimitse +358 10 3444 600.

Sijainti
Terminaali 2, Pohjakerros (Näytä kartalla)
Aukioloajat
24 h, aulabaari 9-1.30
Yhteystiedot
GLO hotelli Helsinki Airport
airport@glohotels.fi
010 344 4600 (ks. hinnat yrityksen kotisivuilta)
Olin lastenlasten kanssa ja aikainen herätys. Ei aamiaista! Itse refluksipotilaana tarvitsen aamupuuron tai vähintään jugurtin myslin kanssa. En olisi tullut jos olisin tiennyt että lähden lennolle pelkällä croissantilla jota en voi syödä. Lapsilla heti nälkä. Hinta jonka huoneesta maksoin oli suolainen. Seuraavan kerran valitsen Cumuluksen kuten aina tätä ennen. Säästän rahaa ja saan loistavan aamiaisen.
eija j. • 26.6.2017
Siisti huone ja laadukkaat materiaalit, mutta ei minkäänlaista äänieristystä. Tavallinen puhekin kuuluu seinän läpi, samoin kuin matkalaukkujen jyrinä ja kenkien kopina tuloaulasta. Tällä hintatasolla ja käyttötarkoituksella luulisi hiljaisuuden olevan kaikkein tärkein ominaisuus.
nni • 22.3.2017
Ystävällinen palvelu. Hiljaiset huoneet. Wifi sais olla nopeampi.
Turkka L • 31.1.2016

Kiitos arvostelustasi!

Lisää arvostelu

Täytä reCAPTCHA.

Rekisteriseloste (pdf)
Pidätämme oikeuden hylätä arvostelutekstin kokonaan tai osittain. Lue lisää käyttöehdoistamme.

Lue seuraavaksi

Hyppää Suomi 100 -teemabussin kyytiin Helsinki-Vantaalla

Suomen satavuotiasta itsenäisyyttä voi juhlistaa taittamalla lentokoneen ja terminaalin välisen matkan ainutlaatuisen teemabussin...

HSL lupaa helpotusta junalipun ostamiseen - lentoasemalla useita myyntipisteitä

HSL parantaa juna-asiakkaidensa informaatiota lentoasemalla ja järjestää Helsinki-Vantaalle lipunmyyjän/oppaan auttamaan saapuvia turisteja ja vähentämään jonoja...

Helsinki-Vantaan kuuluisat vieraat: Jayne Mansfield, 1963

Kurveistaan tunnettu elokuvatähti Jayne Mansfield oli 1950- ja 60-luvuilla suosiossa. Tähti kävi myös Suomessa tuomaroimassa Miss Scandinavia -kisaa. Esittämistään...

Humans of Helsinki Airport: Johanna Laakso

Millainen fiilis matkustajalle jää, kun hän on kulkenut lentoaseman läpi? Toimivatko tilat ja palvelut, löytyikö kaikki helposti, olivatko työntekijät kiireisiä ja kireitä...