Sijainti
Terminaali 2, lähtöselvitysaula (Näytä kartalla)
Aukioloajat
Tilat ovat asiakkaiden käytössä varausten mukaan.
Yhteystiedot
VIP-lounget
sales@sspfinland.fi
020 7629 732 (ks. hinnat yrityksen kotisivuilta)

VIP-lounget

Tilat pienten ryhmien matkustustilanteisiin, kuten kokousmatka ja yksityiset juhlat

Terminaali 2:ssa, Helsinki Airport Congressin yhteydessä sijaitsevat VIP-lounget sopivat pienryhmien kokous-, palkinto- ja häämatkatarpeisiin sekä yksityisiin juhlahetkiin.

Viihtyisät lounget on sisustettu skandinaavisella muotoilulla. Artekin huonekaluissa tiivistyy Alvar Aallon ja modernismin henki.  

Kaksi VIP-loungeamme sijaitsevat kongressikeskuksen alueella ennen turvatarkastusta. Kumpaankin mahtuu noin 8–10 henkilöä. Kolmas VIP-loungemme, noin 10 henkilölle, sijaitsee turvatarkastetulla alueella.

Täydellinen alku häämatkalle ja muihin erityistilanteisiin 

Ammatti- ja kielitaitoiset VIP-emäntämme huolehtivat ryhmästäsi – myös silloin, kun et itse pääse paikalle. Teemme lähtöselvitykset ennakkoon, huolehdimme tarvittaessa matkatavaroista ja ostoksista ja vaihdamme valmiiksi matkavaluuttaa. Noudamme portilta ja viemme portille, minkä lisäksi meillä on kaksi VIP-vastaanottopalvelua.

Suosittu VIP Express -vastaanottopalvelumme sopii kiireisille matkustajille. VIP-koordinaattorimme hakevat ja vievät matkustajan portille eri reittejä, kuin joita muut matkustajat käyttävät.

Huomaavainen VIP-vastaanottopalvelumme sopii niille, jotka haluavat sujuvoittaa lisää lentokentällä liikkumistaan. Koordinaattorimme hakevat ja vievät matkustajan portille samoja reittejä, joita muutkin matkustajat käyttävät.

Sijainti
Terminaali 2, lähtöselvitysaula (Näytä kartalla)
Aukioloajat
Tilat ovat asiakkaiden käytössä varausten mukaan.
Yhteystiedot
VIP-lounget
sales@sspfinland.fi
020 7629 732 (ks. hinnat yrityksen kotisivuilta)

Kiitos arvostelustasi!

Lisää arvostelu

Täytä reCAPTCHA.

Rekisteriseloste (pdf)
Pidätämme oikeuden hylätä arvostelutekstin kokonaan tai osittain. Lue lisää käyttöehdoistamme.

Lue seuraavaksi

Matkatavaroiden etälähtöselvitys Hämeenlinnassa sai loistavan vastaanoton

Hämeenlinnan Sokos Hotel Vaakunassa pilotointiin lokakuussa matkatavaroiden etälähtöselvitystä Helsinki-Vantaan lentoasemalta lähteville Finnairin lennoille. Kokeilun...

Lentoemännän neuvot hankaliin asiakastilanteisiin: ”Asetu matkustajan asemaan, mutta älä siedä tytöttelyä tai menetä auktoriteettiasi”

Sarkasmia ja shampanjaa -blogista tuttu lomalentoemäntä Riina Keinonen kertoo, miten hermostuneiden tai hyökkäävästi käyttäytyvien matkustajien kanssa toimitaan.

Uutuuskohde Oulusta: Suora lomalento Tallinnaan

Suomalainen matkanjärjestäjä Easyloma ottaa valikoimiinsa suorat lomalennot Oulusta Tallinnaan.

Lentokoneviineissä on oltava potkua – syynä makuaistin heikkeneminen

Yläilmoissa makuaisti heikkenee, minkä vuoksi ruoat maistuvat latteammilta kuin maassa nautittuina. Sen vuoksi lentokoneiden viinilistalle valitaan ryhdikkäitä juomia.