transavia.jpg
Julkaistu
27.9.2016 klo 17:26
Päivitetty
27.9.2016 klo 17:26
Uutiskanava
Uutinen

Transavia starttaa kaksi uutta reittiä Helsinki-Vantaalta

Edullisista lennoistaan tunnettu Transavia aloittaa reitit Helsingistä Amsterdamiin ja Müncheniin kesäkaudella 2017.

Ensimmäinen lento Müncheniin lennetään 27. maaliskuuta ja Amsterdamiin operoidaan 3. huhtikuuta alkaen. Amsterdam ja München ovat molemmat mainioita kaupunkikohteita parin tunnin lentomatkan päässä.

– Finaviassa olemme iloisia saadessamme Transavian Helsinki-Vantaalle. Reittejä Helsingistä Müncheniin ja Amsterdamiin liikennöidään jo useiden lentoyhtiöiden voimin, mutta nyt erinomaisena lisänä mukaan tulee Transavian halpalentoja kesäksi 2017, sanoo johtaja Joni Sundelin Finaviasta.

Molempiin kaupunkeihin lennetään neljä kertaa viikossa Boeing 737 -konetyypillä.

- Olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme tarjota kahdeksan uutta lentoa viikossa Helsingistä Müncheniin ja Amsterdamiin. On ilo palvella suomalaista markkinaa ja tarjota matkustajille houkuttelevat hinnat ja ystävällistä palvelua. Uskomme todella vahvasti näihin reitteihin, jotka ovat omiaan niin liike- kuin vapaa-ajan matkustamiseen, sanoo Transavian markkinointijohtaja Paul de Raad yhtiön tiedotteessa.

Lippuja voi ostaa osoitteessa www.transavia.com. Halpalentoyhtiö Transavia kuuluu Air France KLM Groupiin.

Tervetuloa Helsinki-Vantaalle, Transavia!

Lentoyhteydet lisääntyvät Helsinki-Vantaan kehittyessä

Finavian Helsinki-Vantaan lentoasema valittiin vastikään Pohjois-Euroopan parhaaksi lentoasemaksi. Lentoasemalla Finavialla on käynnissä 900 miljoonan euron kehitysohjelma, jolla varmistetaan Helsinki-Vantaan menestyminen lentoasemien välisessä kovassa kilpailussa.

Helsinki-Vantaa valmistautuu terminaalilaajennusten myötä vastaanottamaan yhteensä 20 miljoonaa vuosittaista matkustajaa vuoteen 2020 mennessä.

Lue seuraavaksi

Lentoyhteydet Helsinki-Vantaalta paranevat: Kaksi uutta vuoroa Moskovaan

Aeroflot ja Finnair lisäävät lentoja Helsinki-Vantaalta Venäjän pääkaupunkiin.

Qatar Airways otti käyttöön suuremman lentokoneen Helsingin-reitillä

Qatar Airways kasvatti lentokoneen kokoa Helsingin ja Dohan välisellä reitillä. Jatkossa reittiä lennetään Boeing 787 Dreamlinerilla.

Lisää lentoja Helsinki-Vantaalta useisiin Saksan kaupunkeihin

Finnair lisää kapasiteettiaan useisiin kohteisiin Saksassa tulevalle talvelle ja kesälle 2018.

Airbusilla Aasiaan, Embraerilla Eurooppaan

Minkälaisilla koneilla Suomesta lennetään Euroopan kohteisiin? Entä kaukokohteisiin? Näin lyhyen ja pitkän matkan koneet eroavat toisistaan.