Oletko sinä etsimämme testimatkustaja? Hae mukaan ja vietä ainutlaatuinen päivä Helsinki-Vantaalla

Matkustuksen uusi aikakausi on pian käsillä, kun Helsinki-Vantaan terminaalin uusi upea eteläsiipi otetaan käyttöön heinäkuussa. Sitä ennen haluamme varmistaa, että kaikki toimii kuten pitääkin. Hae mukaan testimatkustajaksi ja koe eteläsiipi ensimmäisten joukossa – pääset osaksi suomalaisen ilmailun historiaa!

Helsinki-Vantaa laajenee tulevina vuosina valtavasti. Lentoaseman laajennuksen ensimmäinen osa, majesteettinen eteläsiipi, avataan matkustajille heinäkuussa 2017.

Ennen eteläsiiven käyttöönottoa haluamme varmistaa, että kaikki toimii suunnitellusti ja matkustaminen Helsinki-Vantaan kautta on mutkatonta ja sujuvaa. Tähän tarvitsemme sinun apuasi.

Finavia etsii nyt testimatkustajia terminaalikokeeseen, joka toteutetaan torstaina 6.7.2017 klo 9-13.30. Tule mukaan koeponnistamaan uutuuttaan säihkyvän eteläsiiven ja sen palveluiden toimivuus.

Muun muassa näihin kysymyksiin etsimme päivän aikana vastauksia:

  • Löytyykö lähtöportti helposti?
  • Pääseekö pyörätuolilla liikkumaan ilman avustajaa?
  • Saako kahvin mukaan nopeasti, kun viimeinen kutsu koneeseen on jo tullut?
  • Toimivatko lentoaseman liukukäytävät?
  • Löytyykö vesiautomaatti?

Tarjoamme kaikille osallistujille aamukahvin ja lounaan. Pääset myös kurkistamaan lentoaseman kulisseihin, jonne yleisöllä ei normaalisti ole pääsyä.

Oletko sinä yksi 200 testimatkustajasta? Näin lähetät hakemuksesi

Testipäivään voivat hakea mukaan kaikki Suomen kansalaiset. Tapahtuma järjestetään suomen kielellä.

Voit hakea mukaan yksin, kaverin kanssa tai vaikka koko perheen voimin. Alle 18-vuotiaat voivat hakea mukaan huoltajan seurassa.

Ilmoittautuminen on käynnissä 8.–18.6.2017. Finavia valitsee hakijoiden joukosta yhteensä 200 testimatkustajaa, joille lähetämme ilmoituksen henkilökohtaisesti sähköpostitse viimeistään 22.6.2017. Samalla valituille lähetetään tapahtuman tarkempi aikataulu, saapumisohjeet ja muu ohjeistus.

Hae testimatkustajaksi

Lisätietoja: testimatkustaja@finavia.fi

Lentoasemat kehittyvät

Tiesitkö?

  • Helsinki-Vantaan terminaali laajenee Linnanmäen huvipuiston kokoisella alueella.
  • Vuonna 2020 terminaali on pinta-alaltaan noin 10 Eduskuntataloa.
  • Lentokoneiden pysäköinti- ja rullausalueen työmaalle mahtuisi 90 jalkapallokenttää.
  • Jos koko Helsinki-Vantaan alue sijoitettaisiin Helsingin kantakaupungin päälle, se ulottuisi Kaisaniemestä Katajanokalle ja Töölöön.