Uudistunut palvelutarjonta

Olemme toteuttaneet Helsinki-Vantaalla lentoaseman historian mittavimman palvelu-uudistuksen. Avasimme kentälle yhteensä noin 70 uutta tai uudistuvaa palvelupistettä.

Vuonna 2016 uudistamme vielä muutamia ravintoloita ja myymälöitä, joiden arvioidaan valmistuvan vuoden 2017 alussa.

Palvelu-uudistuksella pyrimme vastaamaan sekä liikenteen kasvuun että matkustajien odotuksiin ja uusien asiakasryhmien toiveisiin. Tavoitteena on, että uudistus tekee matkustajakokemuksesta entistä miellyttävämmän. Kehitämme palveluita jatkuvasti tiiviissä yhteistyössä kumppaneidemme kanssa matkustajien toiveiden ja kuluttajatutkimusten pohjalta.

Palvelu-uudistus on houkutellut lentoasemalle merkittäviä kansainvälisiä toimijoita. Helsinki-Vantaalla on aloittanut toimintansa muun muassa yli sadalla lentoasemalla toimiva World Duty Free Group sekä maailman suurimpiin lentoasemaravintolaoperaattoreihin kuuluva HMSHost.

Uudistuksen myötä lentoaseman ravintolatarjonta on monipuolistunut ja myymälöiden valikoimiin on saapunut maailman tunnetuimpia huippubrändejä. Valikoiman punaisena lankana säilyy silti suomalaisuus. Ravintolamme suosivat kotimaisia raaka-aineita ja paikallisten pientilatuottajien tuotteita. Myymälävalikoimaamme ilahduttavat muun muassa Marimekko, Iittala ja Muumit. Suosimme terminaalin ja palvelupisteiden sisustuksessa kotimaisia materiaaleja ja sisustuselementtejä.

Uudistus tuo Suomeen kansainvälisiä investointeja ja uusia työpaikkoja

Palvelu-uudistuksella on positiivinen vaikutus myös Suomen talouteen. Uudet ulkomaiset yritykset tuovat toimintansa mukana Suomeen tärkeää ulkomaista pääomaa. Lisäksi uudet yritykset ja palvelupisteet synnyttävät lentoasema-alueelle uusia työpaikkoja.

Kansainväliset investoinnit ovat suuruudeltaan useita kymmeniä miljoonia euroja. Uusi työpaikkoja on syntynyt yli 200.

Tutustu Helsinki-Vantaan palveluihin