Hyvä tietää

Tarjonta

Maksutavat

Mastercard
Visa
American Express
Apple Pay

Sijainti

[email protected] loungeen ovat tervetulleita kaikki, jotka kaipaavat rauhaa kiireisen lentoaseman sykkeestä tai virikkeitä arjen keskelle.
Huom! Lounge sijaitsee non-Schengen alueella (passintarkastuksen jälkeen)

Platinakorttia et tarvitse, sillä loungeen pääset sisäänpääsymaksulla. Siellä sinua odottavat kodinomainen tunnelma ja palvelualtis henkilökunta.

Olohuoneemme kutsuu rentoutumaan: Voit loikoilla sohvalla tai levätä lepotuolissa. Luettavaa riittää kirjahyllyllisen verran. Jos olet pelituulella, voit pistää ranttaliksi PlayStationilla. Työasioita pääset hoitamaan erillisessä kotitoimistossa.

Artekin second hand -huonekaluja

Loungemme sisustuksessa vanhemmat ja uudemmat huonekalut täydentävät toisiaan. Näin syntyy tunne, että tila on muotoutunut vuosien saatossa. Erikoisuutemme on Artekin käytetyt huonekalut, jotka ovat saaneet meillä uuden elämän.

Maistuvia herkkuja sesongin mukaan

Kun hiukoo, voit nauttia keittiössä päivän aterian tai välipalaa. Tarjoilut vaihtelevat kellonajan ja sesongin mukaan. Kesällä pöydässä on keveitä keittoja ja salaatteja, talvella tarjotaan vankempia soppia ja pataruokia. Hintaan kuuluu mehujen ja virvoitusjuomien lisäksi hanaolutta sekä puna-, valko- ja kuohuviiniä. Voit myös ostaa väkeviä alkoholijuomia kohtuulliseen hintaan.

Sisäänpääsy

  • Kertavierailun hinta 48,00€ (vain korttimaksu)
  • Vierailuaika max. 3 tuntia.
  • Priority pass, Loungekey ja Diners Club korteilla
  • Alle 18v ainoastaan täysi-ikäisen seurassa

Varaa ennakkoon sisäänpääsy loungeen

Ennakkovaraa sisäänpääsy Almost&Home -loungeen itsellesi ja koko matkaseurueelle tämän sivun ennakkovarauspalvelun kautta ja voit rentoutua ennen lentoasi.

Löydä kaikki Helsinki-Vantaan lounget.