Europcar

Vuokra-auto kiikarissa? Lentokentän Europcarista voit vuokrata auton tarpeidesi mukaan.

Valikoimaamme kuuluvat laadukkaat henkilöautot, tila-autot, pikkubussit, pakettiautot, kuorma-autot ja jopa sähköautot. Tarjoamme asiakkaillemme monipuolisen autokaluston.

Kun suunta on vain eteenpäin

Kun tarvitset vuokra-auton vain yhdensuuntaiseen matkaan, kokeile edullista Europcar one way -tuotettamme. Saat one way-auton eli Volkswagen Polon tai Volkswagen Golfin käyttöösi 12 tunnin ajaksi ilman kilometrirajoituksia tai tankkaushuolia.

24 tuntia vuorokaudessa palveleva tiepalvelumme auttaa pulmatilanteissa.

Pidempään Suomessa lomalla tai työasioissa viihtyville sopii leasing-auto. Vaivaton Minileasing-sopimus joustaa tarpeidesi mukaan: Auton voi palauttaa sovitun minimiajan jälkeen, ja auton voi vaihtaa toiseen kulkupeliin, jos käyttötarve muuttuu.

Lisäpalvelujamme ovat mm.

  • Navigaattori
  • Täysvakuutus sekä tuulilasi- ja rengasvakuutus
  • Lasten turvaistuimet
  • Suksiboksit ja suksitelineet
  • AfterHours-palvelu: auton nouto 24 tunnin ajan, myös aukioloaikojen ulkopuolella

Nopeaa palvelua ja lentopisteitä

Voit liittyä Privilege-asiakkaaksemme jo netissä. Privilege-asiakkaana pääset rivakasti rattiin lentokentältä ja voit saada mm. autoluokan korotuksia sekä ilmaisia viikonloppuvuokrauksia.

Jos lentosi on myöhässä, pidämme autosi varattuna saapumiseesi asti. Privilege-asiakkaana saat myös alennuksia monista hotelleista ja lentoyhtiöiden kanta-asiakaspisteitä vuokrauksistasi.

Suosimme autokalustossamme vähäpäästöisiä autoja, ja meiltä saa myös niin hybridi kuin täyssähköautoja. Haluamme tarjota asiakkaillemme vastuullista ja taloudellista ajamista.