Finnair Lounge

Heitä vapaalle ja anna mielen levätä vaaleassa, pohjoismaisella designilla sisustetussa tilassa.

Schengen-alueen Finnair Loungessa on reilusti erilaisia työskentely- ja oleskelualueita. Surffailet langattomassa verkossa sujuvasti ruuhka-aikanakin, ja voit ladata puhelintasi Aircharge-latauspisteessä.

Jos haluat puhdistautua, meillä on kaksi yksityistä suihkuhuonetta. Lasten kanssa matkustavat löytävät pienen leikkitilankin. Uudessa Relax-tilassa voit rentoutua Neurosonicin rentoutustuolissa.

Ruokatarjoilumme vaihtelevat kellonajan, vuodenajan ja viikon mukaan. Rytmi pysyy: tarjolla on aina lämmintä aamiaista kello 5.30–10.30, salaattibuffet, keitto sekä lämmin ruoka 10.30–24. Ruoan kanssa voit nauttia olutta, viiniä, mehua ja kivennäisvettä.

Jos olet Finnairin bisnesluokan asiakas (lentolipussa Finnairin AY-koodi), Finnair Plus Platinum Lumo-, Platinum- tai Gold -jäsen tai Oneworld-tasojäsen (Emerald tai Sapphire), pääset loungeen Finnair-lentojen yhteydessä maksutta. Lounge sisäänpääsyn voi ostaa myös rahalla loungen vastaanotossa. Rahalla sisäänpääsyn voi ostaa ainoastaan kello 9.00-13.00 välisenä aikana tai kello 18.00-23.00 välisenä aikana ja yhdellä sisäänpääsymaksulla voi loungessa viettää max 3 tuntia. Alle 18v ainoastaan täysi-ikäisen seurassa.

Lisätietoa saat verkkosivuiltamme.

Löydä kaikki Helsinki-Vantaan lounget.