Lääkärikeskus Aava Airport - Aava Airport Medical Centre

Lääkärikeskus Aavan palvelut ovat kaikkien lähtevien matkustajien sekä kaikkien ilman sisärajatarkastusta saapuvien matkustajien ulottuvilla.

Koronatestaus on otettu huomioon palveluvalikoimassa.

Matkailijoilla on nyt Helsinki-Vantaan lentoaseman porttialueella Lääkärikeskus Aavan palvelupiste. Löydät Aavan portin 26 vierestä, keskeiseltä paikalta heti turvatarkastusten jälkeen. Palvelupisteessämme on paikalla perusterveydenhoitoon keskittyvä sairaanhoitaja, lääkäreihin saamme nopeasti etäyhteyden.

Neuvomme ja hoidamme lentokentän asiakkaita akuuteissa vaivoissa, kuten korvakivussa, migreenissä, vatsavaivoissa ja allergiaoireissa. Myös lääkereseptin uusinta käy kätevästi etälääkärin vastaanotolla. (Huomaathan lentoaseman apteekin aukioloajat.)

Influenssarokotus onnistuu meillä nopeasti vaikka matkalle lähtiessä, eikä aikaa tarvitse varata etukäteen. Saat myös tietyt matkailijan rokotteet Aavasta, selvitäthän rokotustarpeesi ja tarvittavan aikataulun etukäteen soittamalla meille.

Huom. käytäthän meille saapuessasi aina kasvomaskia!

Koronatestaus Aava Airport Medical Centressä

Teemme Aava Airportissa myös koronavirustestausta, ilman ajanvarausta. Voit ilmoittautua testiin suoraan palvelupisteessämme. Kartoitamme ensin esitietosi, oireesi ja testiin tulosyyn. Sovimme myös etukäteen miten testintulos ilmoitetaan sinulle. Näytteenotto tapahtuu palvelupisteemme tiloissa.

Testitulos valmistuu vuorokauden aikana, ja saat tiedon tuloksesta etukäteen sovitulla tavalla. Sairaanhoitajamme voivat kirjoittaa negatiivisesta tuloksesta koronatodistuksen. Mikäli tulos on positiivinen tai todistukseen tarvitaan lääkärin allekirjoitus, varaamme sinulle etälääkäriajan.

Esimerkkejä hinnoistamme lentoasemalla

  • Sairaanhoitajan vastaanotto, alkaen 30 €
  • Koronavirustesti
    • Lähete + sairaanhoitajan todistus negatiivisesta tuloksesta, 50 €
    • Koronavirustesti 199 €
    • Lääkärin allekirjoittama koronatodistus, 53 €

Kysy lisää palveluistamme

Ota yhteyttä puh. 010 380 3040 tai [email protected]

Tervetuloa!