VIP-palvelut

Hyvä tietää

Maksutavat

Mastercard
Visa
American Express
Apple Pay
Tilat pienten ryhmien matkustustilanteisiin, kuten kokousmatka ja yksityiset juhlat

Terminaali 2:ssa, Helsinki Airport Congressin yhteydessä sijaitsevat VIP-lounget sopivat pienryhmien kokous-, palkinto- ja häämatkatarpeisiin sekä yksityisiin juhlahetkiin.

Viihtyisät lounget on sisustettu skandinaavisella muotoilulla. Artekin huonekaluissa tiivistyy Alvar Aallon ja modernismin henki.

Kaksi VIP-loungeamme sijaitsevat kongressikeskuksen alueella ennen turvatarkastusta. Kumpaankin mahtuu noin 8–10 henkilöä. Kolmas VIP-loungemme, noin 10 henkilölle, sijaitsee turvatarkastetulla alueella.

Täydellinen alku häämatkalle ja muihin erityistilanteisiin

Ammatti- ja kielitaitoiset VIP-emäntämme huolehtivat ryhmästäsi – myös silloin, kun et itse pääse paikalle. Teemme lähtöselvitykset ennakkoon, huolehdimme tarvittaessa matkatavaroista ja ostoksista ja vaihdamme valmiiksi matkavaluuttaa. Noudamme portilta ja viemme portille, minkä lisäksi meillä on kaksi VIP-vastaanottopalvelua.

Suosittu VIP Express -vastaanottopalvelumme sopii kiireisille matkustajille. VIP-koordinaattorimme hakevat ja vievät matkustajan portille eri reittejä, kuin joita muut matkustajat käyttävät.

Huomaavainen VIP-vastaanottopalvelumme sopii niille, jotka haluavat sujuvoittaa lisää lentokentällä liikkumistaan. Koordinaattorimme hakevat ja vievät matkustajan portille samoja reittejä, joita muutkin matkustajat käyttävät.

Löydä kaikki Helsinki-Vantaan lounget.