Tilaa ruoat kätevästi Alepan laajasta valikoimasta Kauppakassi-palvelun avulla ja nouda ruokaostokset noutopisteestä saapuessasi Helsinki-Vantaan lentoasemalle.

Alepa Kauppakassin avulla voit tilata ruoat netistä nyt myös lentoasemalle. Olemme avanneet uuden noutopisteen helpottamaan lentomatkustajien arkea. 

Alepa on suomalainen, pääkaupunkiseudulla palveleva ruokakauppa. Alepa Kauppakassi on ruoan verkkopalvelu, jonka kautta voit tehdä ruokaostoksesi edullisin hinnoin, valita laajasta valikoimasta ja saada ne vaivatta ilmoittamaasi osoitteeseen. Säästät aikaa ja helpotat matkalta paluuta.

Foodie.fi on S-ryhmän yhteinen ruoan verkkopalvelu, jossa Alepa Kauppakassi toimii.

Toimitus lentoaseman noutopisteeseen 

Alepa Kauppakassi -tilauksen noutopisteeksi voit valita Helsinki-Vantaan lentoaseman noutopisteen, joka sijaitsee terminaalien 1 ja 2 välisellä yhdyskäytävällä.

Tilaus ja toimitusajat

Toimituspäivät Helsinki-Vantaan lentoasemalle ovat maanantai-lauantai. Tarkemmat toimitusajankohdat löydät Alepa Kauppakassin verkkosivuilta osoitteesta alepa.fi/kauppakassi

Voit tehdä tilauksesi halutessasi vaikka samalle päivälle. Lentoaseman noutopisteellä tilausaikaa on arkisin on kello 16:een ja lauantaisin kello 12:ään asti. . Huomaa, että saman päivän tilauksiin tulee 5 € pikatilauslisä.

Maksutavat

Lentoasemalle toimitettavat ostokset maksetaan verkossa tilaushetkellä. Maksutapoina käyvät Visa-, Mastercard-, Visa Electron-, Amex- sekä Diners-kortit. Maksun voi tehdä joko korttien debit- tai credit-puolella. 

Alepa Kauppakassin yhteystiedot ja asiakaspalvelu

email: asiakaspalvelu.alepa(at)sok.fi

Twitter/@kauppakassi_fi: Siirry Twitter-tilillemme tästä.
Instagram/kauppakassi_fi: Siirry instagram-tilillemme tästä.
Facebook: facebook.com/alepakauppakassi
WhatsApp: 046 922 6980. Lisää numero puhelimesi yhteystietoihin ja lähetä meille viesti! Olemme paikalla asiakaspalvelun aukioloaikoina.

 

Asiakaspalvelu, maanantai-perjantai: 8-18 numerossa 09 4245 0450*.
Toimituspäivystys, maanantai-perjantai: 18-21. Palvelemme akuutteihin saman päivän tilauksiin liittyvissä asioissa.
Toimituspäivystys, lauantai: 9-16. Palvelemme akuutteihin saman päivän tilauksiin liittyvissä asioissa.
*Puhelun hinta 0,088 € / minuutti, puhelintilauksen hinta 9,90 € per tilaus.