Mukava ja kotoisa lounge.
Huom! Tarjolla vain matkustaessasi non-Schengen alueelle.

Meillä voit höllätä tahtia ja vaihtaa henkilökuntamme kutomat villasukat jalkaasi. Platinakorttia et tarvitse, sillä loungeen pääset sisäänpääsymaksulla. Siellä sinua odottavat kodinomainen tunnelma ja palvelualtis henkilökunta.

Olohuoneemme kutsuu rentoutumaan: Voit loikoilla sohvalla tai levätä lepotuolissa. Luettavaa riittää kirjahyllyllisen verran. Jos olet pelituulella, voit pistää ranttaliksi PlayStationilla. Työasioita pääset hoitamaan erillisessä kotitoimistossa.

Artekin second hand -huonekaluja 

Loungemme sisustuksessa vanhemmat ja uudemmat huonekalut täydentävät toisiaan. Näin syntyy tunne, että tila on muotoutunut vuosien saatossa. Erikoisuutemme on Artekin käytetyt huonekalut, jotka ovat saaneet meillä uuden elämän. Esillä olevia huonekaluja tai matkamuistoja voi myös ostaa mukaansa.

Maistuvia herkkuja sesongin mukaan 

Kun hiukoo, voit nauttia keittiössä päivän aterian tai välipalaa. Tarjoilut vaihtelevat kellonajan ja sesongin mukaan. Kesällä pöydässä on keveitä keittoja ja salaatteja, talvella tarjotaan vankempia soppia ja pataruokia. Hintaan kuuluu mehujen ja virvoitusjuomien lisäksi hanaolutta sekä puna-, valko- ja kuohuviiniä. Voit myös ostaa väkeviä alkoholijuomia kohtuulliseen hintaan.

Varaa ennakkoon sisäänpääsy loungeen 

Ennakkovaraa sisäänpääsy Almost&Home -loungeen itsellesi ja koko matkaseurueelle netistä loungen ennakkovarauspalvelun kautta tai Helsinki Airport -mobiilisovelluksesta, ja voit rentoutua ennen lentoasi.

Alle 18v ainoastaan täysi-ikäisen seurassa.

Löydä kaikki Helsinki-Vantaan lounget.