Koe kansainvälinen lounge suomalaisin sävyin.

Meillä on Arabian teema-astioita, puupöllejä pöytinä, vahvoja värejä ja selkeitä muotoja – ja saarekkeita sekä yksittäisille matkustajille että suuremmille porukoille.

Voit lueskella kotimaisia ja ulkomaisia lehtiä. Langaton verkko kuuluu palveluihimme. Työntekijämme osaavat kertoa lentojen lähtöajat ja neuvoa, mistä löydät mitäkin. 

Tarjoilumme vaihtelevat kellonajan mukaan ja juomat kuuluvat hintaan. Voit valita kahvia, teetä, mehua, virvoitusjuomia, olutta, väkeviä juomia ja viinejä. 

Kun haluat virkistäytyneenä lennolle, voit ottaa pienestä lisämaksusta rentouttavan suihkun. Pyyhkeet ja kosmetiikka kuuluvat pakettiin. 

Kaikki matkustajat ovat meille tervetulleita. Alle 18v ainoastaan täysi-ikäisen seurassa. Voit maksaa pääsymaksun tai vilauttaa Diners Clubia, Priority Pass- tai lentoyhtiön kanta-asiakaskorttia. Sinun kannattaa myös tarkistaa lentoyhtiöltäsi, oikeuttaako sen bisnesluokan lippu Aspire-loungen käyttöön.

Loungemme sijaitsee Schengen-alueella 3. kerroksessa Fly Inn -ravintolaa vastapäätä.

Varaa ennakkoon sisäänpääsy loungeen 

Ennakkovaraa sisäänpääsy Aspire loungeen itsellesi ja koko matkaseurueelle netistä loungen ennakkovarauspalvelun kautta tai  Helsinki Airport -mobiilisovelluksesta ja rentoudu ennen lentoasi.

Löydä kaikki Helsinki-Vantaan lounget.