Kaunistaudu laatukosmetiikalla. Valikoimiimme kuuluvat Tom Ford Beauty, La Mer, Bobbi Brown, Origins, MAC ja Jo Malone London.

Aloita matkasi ripauksella luksusta. Edustamiamme kosmetiikan tuotemerkkejä ovat Tom Ford Beauty, La Mer, Bobbi Brown, Origins, MAC ja Jo Malone London, jonka valikoimassa on myös hurmaavia tuoksuja, tuoksukynttilöitä ja vartalonhoitotuotteita.

MAC-pisteen meikkitaiteilijat auttavat sopivien tuotteiden valinnassa sekä opastavat ja ohjaavat niiden käytössä. Loisteliaan La Merin valikoimasta saat huippulaadukkaita ihoa kosteuttavia tuotteita. Tom Ford Beautyn tuotevalikoima koostuu ylellisestä kosmetiikasta ja tuoksuista, Origins taas lähestyy kauneudenhoitoa ennen kaikkea hyvinvoinnin kautta. Bobbi Brown puolestaan on luontaisen kauneuden pioneeri ja sen laaja valikoima tarjoaa sopivan sävyn ja tuotteen ihollesi. Myös Bobbi Brown -pisteen meikkitaiteilija antaa meikkausopastusta.

Meikkauspalvelut

Myymälässämme palvelee aukioloaikojen puitteissa ammattilaismeikkitaiteilijat, jotka tekevät maksutta meikin 5-10 minuutissa sekä opastavat meikkauksessa. Ennakkovarausta meikkaukseen ei tarvita. Käytössämme ovat MACin ja Bobbi Brownin laadukkaat kosmetiikkatuotteet.

Ostomahdollisuus vain ulkomaille matkustavilla.