Heitä vapaalle ja anna mielen levätä vaaleassa, pohjoismaisella designilla sisustetussa tilassa.

Schengen-alueen Finnair Loungessa on reilusti erilaisia työskentely- ja oleskelualueita. Surffailet langattomassa verkossa sujuvasti ruuhka-aikanakin, ja voit ladata puhelintasi Aircharge-latauspisteessä.

Jos haluat puhdistautua, meillä on kaksi yksityistä suihkuhuonetta. Lasten kanssa matkustavat löytävät pienen leikkitilankin. Uudessa Relax-tilassa voit rentoutua Neurosonicin rentoutustuolissa.

Ruokatarjoilumme vaihtelevat kellonajan, vuodenajan ja viikon mukaan. Rytmi pysyy: tarjolla on aina lämmintä aamiaista kello 6.00–10.30, salaattibuffet, keitto sekä lämmin ruoka 10.30–24. Ruoan kanssa voit nauttia olutta, viiniä, mehua ja kivennäisvettä.

Jos olet Finnairin bisnesluokan asiakas (lentolipussa Finnairin AY-koodi), Finnair Plus Platinum- tai Gold -jäsen tai Oneworld-tasojäsen (Emerald tai Sapphire), pääset loungeen Finnair-lentojen yhteydessä maksutta. Lounge sisäänpääsyn voi ostaa myös rahalla loungen vastaanotossa. Rahalla sisäänpääsyn voi ostaa ainoastaan kello 9.00-13.00 välisenä aikana tai kello 18.00-23.00 välisenä aikana ja yhdellä sisäänpääsymaksulla voi loungessa viettää max 3 tuntia.

Uudistamme Helsinki-Vantaan lentoaseman loungeja

Uudistamme Schengen-alueen loungea heinä-elokuussa ja syksyllä tarjoamme sinulle entistäkin paremman lounge-kokemuksen. Ruoka- ja juomavalikoima tulee olemaan rajoitettu remontin aikana. Aamupalamme sisältää muun muassa sämpylöitä, jogurttia ja kahvia. Aamupalan jälkeen voit nauttia esimerkiksi keittoa, wrappeja ja leipää. 

Remontti ei vaikuta aukioloaikoihin, joten voit nauttia loungen palveluista päivittäin klo 5.30–24.00.

Parannustöiden ajan asiakaspaikkoja on loungessa vähemmän käytössä ja rakennustyöt valitettavasti vaikuttavat parin kuukauden ajan loungen yleiseen viihtyisyyteen. Pahoittelemme tilapäistä haittaa ja teemme kaikkemme, että remontin vaikutukset jäisivät mahdollisimman vähäisiksi.

Lisätietoa saat verkkosivuiltamme.

Finnair Lounge (Portti 50 A-M)

Löydä kaikki Helsinki-Vantaan lounget.