Finnair Loungessa rentoudut ennen lentoa. Lounge sijaitsee non-Schengen-alueella.

Via-baarista tarjoilemme juomia, ja erillisestä viinibaarista voit valita ruokajuomat. Juomien kanssa maistuu ruoka; tarjolla on lämmintä aamiaista kello 6–10.30, salaattia, keittoa ja lämmintä ruokaa on tarjolla kello 10.30-24. 

Suureen, mutta hyvin äänieristettyyn tilaan on rakennettu paljon erilaisia työskentely- ja oleskelupisteitä. Suunnittelija Eero Aarnion veistoksellisten Swan- ja Double Bubble -valaisinten pehmeä valo lisää tilan levollisuutta. Toisen Eeron, suunnittelija Eero Saarisen, Womb-tuoleissa on mukava istuskella pidempäänkin.

Lehtivalikoimamme on kattava, ja voit tulostaa dokumentteja ja ladata puhelimesi Aircharge-latauspisteessä. Loungesta löytyy myös kaksi GoSleep-unisukkulaa nokosia varten.

Tiloissamme on myös kuusi yksityissuihkua ja suomalainen sauna. Tarjolla oleva suomalainen marjakosmetiikka muistuttaa kotimaan luonnosta.

Jos olet Finnairin bisnesluokan asiakas (lentolipussa on Finnairin AY-koodi), Finnair Plus Platinum- tai Gold -jäsen tai Oneworld-tasojäsen (Emerald tai Sapphire), pääset loungeen Finnair-lentojen yhteydessä maksutta. Rahalla sisäänpääsyn voi ostaa ainoastaan kello 9.00-13.00 välisenä aikana tai kello 18.00-23.00 välisenä aikana ja yhdellä sisäänpääsymaksulla voi loungessa viettää max 3 tuntia.

Loungemme yhteydessä oleva Premium Lounge on tarjolla Finnair Plus Platinum- ja Finnair Plus Gold -jäsenille sekä Oneworld Emerald-kortin haltijoille. Loungen ollessa täynnä sisäänpääsyä joudutaan valitettavasti ajoittain rajoittamaan.

Lisätietoa saat verkkosivuiltamme.

Finnair Lounge (Portti 22)

Löydä kaikki Helsinki-Vantaan lounget.