GLO Hotel Airport

GLO Hotel Airport on valintasi, kun haluat hotellin niin läheltä Helsinki-Vantaan lentoasemaa kuin mahdollista. Meillä voit nauttia laadukkaista unista raikkaissa lakanoissa, herätä virkeänä ja käydä kunnon suihkussa.

Voit tulla GLO Airportiin milloin tahansa, ennakkovarauksella tai ilman.

Lepää lentojen välillä

Saat meiltä huoneen yhdeksi tai useammaksi yöksi, tai pelkästään päiväkäyttöön.

Hotellissamme aika ei käy pitkäksi, sillä meillä on viihtyisä aulabaari ja olohuonetyylinen oleskelualue. Vastaanotosta voit lainata lautapelejä.

Varaustilanteesta riippuen, huoneita on mahdollisuus saada myös päiväkäyttöön klo 9–17. Näissä huoneissa lepuutat jalkojasi ja virkistyt varmasti tuntien päässä odottavaa jatkolentoasi varten. Perheellisille tarjoamme myös väliovellisia huoneita.

Lisäksi GLO Hotel Airportin tiloissa on RestPodeja, jotka ovat tarkoitettu kaikkien lentoasemalla vierailevien käyttöön lyhytaikaiseen rentoutumiseen ja työskentelyyn. RestPodit ovat 1–2 henkilölle suunniteltuja makuupaikan sisältäviä, lukittavia tiloja, joissa älylasi takaa tilaan täyden yksityisyyden ja hiljaisuuden.

Saapuminen lentokenttähotelliin

GLO Hotel Airport sijaitsee lentoaseman pohjakerroksessa, maa-alueella. Kulku hotelliin saapuvien matkustajien tuloaulasta (1. krs) seuraamalla opasteita. Plaza Premium Loungen kulmalta käänny oikealle, josta hissiyhteys tai portaat vievät pohjakerrokseen. Tarkemman suuntaohjeistuksen näet kartasta tai voit soittaa vastaanottoomme.

Kahdessa minuutissa hotellista turvatarkastukseen

Kun lentosi lähenee, sujahdat turvatarkastukseen kahdessa minuutissa.

Lue lisää hotellin palveluista tai pyydä lisätietoa puhelimitse numerosta +358 10 3444 600.