Suomen suurin kauneushoitolaketju palvelee laajalla hoitovalikoimallaan nyt myös lentoasemalla. Ammattitaitoiset kosmetologit auttavat virkistäytymään ennen lentoa tai lentojen välissä. Kauneuskeskus sijaitsee Relax and Fly Feelgood –loungen yhteydessä.

SPA ja kauneushoitola lentoasemalla

Tule rentoutumaan esimerkiksi kosteuttavaan pikakasvohoitoon, virkistävään ja nesteitä poistavaan jalkahoitoon tai esimerkiksi nopeaan ripsien- ja kulmien kestovärjäykseen. Saat meiltä myös sokeroinnit, ripsihuollot ja kaikki muut kauneushoitolan palvelut. Tiloistamme löytyy myös suihku, jos haluat tulla virkistäytymään ennen lentoa tai lentojen välissä.

Keskitymme lentoasemalla nopeisiin ja tehokkaisiin pikahoitoihin, jotka vievät ainoastaan 20-30 minuuttia aikaa. Saatavilla myös pidemmät rentoutushoidot Sinulle, jolla on runsaasti aikaa.

Käytämme suomalaista EKOPHARMAN luonnonkosmetiikkaa, joka perustuu kotimaisten marjojen hoitavaan voimaan. Kätevät matkakoot samalla matkallesi mukaan!

Voit saapua paikalle ilman ajanvarausta tai varata kätevästi ajan etukäteen netistä http://www.kauneuskeskuskristalli.fi/ajanvaraus/.