Global Blue hoitaa tax free -palautuksia Helsinki-Vantaan lentokentällä.

EU:n ja Norjan ulkopuolella asuvat kansalaiset ja EU:n kansalaiset, jotka muuttavat yli kuudeksi kuukaudeksi EU:n ja Norjan ulkopuolelle, voivat hakea tax free -palautusta ostoksistaan. Kyse on arvonlisäveron osittaisesta palauttamisesta matkailijoille eli edullisemmasta ostamisesta.

Tax free -palautuksen saa Suomesta ostetuista tuotteista, jotka viedään pois EU:sta matkatavaroissa.

Jos Suomi on viimeinen EU-maa matkallasi, voit hakea tax free -palautusta meiltä. Muussa tapauksessa käänny Global Bluen puoleen matkasi viimeisessä EU-maassa.

Käteispalautuksen käsittelymaksu on 3 euroa, joka peritään jokaisesta Tax Free lomakkeesta. Alipay ja WeChat -palautuksissa käsittelymaksu on 1,50 euroa, joka peritään jokaisesta Tax Free lomakkeesta.

Maksutavat: luottokortti, käteinen, Alipay ja WeChat
Lisätietoa saat verkkosivuiltamme www.globalblue.com
Löydä Global Bluen palvelupisteet kartalta

Muista vienninvahvistusleima

Tarkistuta ruumaan menevät ostoksesi tässä palvelupisteessämme, joka sijaitsee terminaali 2:n tuloaula 2B:ssä. Jos olemme kiinni, tulli tarkistaa. Tarkistaminen tarkoittaa vienninvahvistusleiman saamista tax free -lomakkeisiisi. Tämän jälkeen hae palautus palautuspisteestämme portin 29 (ChangeGroup) tai 32 luona.

Käsimatkatavaroissa kuljetettavat ostokset voit tarkistuttaa suoraan palvelupisteessämme vastapäätä porttia 29 tai portilla 32.

Tax free -palautukset portti 32

Tulli terminaali 2