Kansainvälisesti palkitussa viinibaarissa nautit viinejä kaikkialta maailmasta. Tyylikäs sisustus luo tunnelmaa.

Wine & View -viinibaari yllättää aina, sillä valikoima vaihtuu päivittäin. Tarjolla on kuohuviinejä ja viinejä kaikkialta maailmasta. Hillityn kaunis vaalea sisustus rauhoittaa hetken.

Nauti lasillinen tai ota sen kyytipojaksi tapaslautanen. Kuohuviinin kera sopivat mansikat tai käsintehdyt suomalaiset vaahtokarkit. Kun kaipaat suolaista, esimerkiksi Skagen-ravut tai oliivien, artisokkien ja aurinkokuivattujen tomaattien sekoitus ovat hyviä valintoja.

Oluttakin on tarjolla: meillä on lentoaseman ainoa sesongin mukainen ale-oluthana.

FINE Wine Barissa voit maistella maailman huippuviinien vanhoja vuosikertoja laseittain. Tarjolla on aina todellisia erikoisuuksia tuhannen maailman parhaan viinin joukosta. Luokituksesta vastaa The 1000 Finest Wines Ever Made -viiniopas.

Airport Wine Bar of the Year 2016

Arvostettu kansainvälinen ravintolapalveluiden kilpailu FAB Awards palkitsee vuosittain juna- ja lentoasemia oivaltavista kahvila- ja ravintolakonsepteista. Wine & View palkittiin vuonna 2016 Airport Wine Bar of the Year -kategoriassa. Voittoa perusteltiin valikoiman laajuudella, tyylikkäällä suunnittelulla ja asiakkaiden suosiolla. Wine & View'n ravintolaoperaattorina on Select Service Partner Finland.

Vältä jonot ja tilaa ennakkoon ToGo -palvelulla

Voit tilata kahvilatuotteitamme ennakkoon Helsinki Airport -mobiilisovelluksesta löytyvällä To Go -palvelulla ja napata tuotteet mukaan kahvilan noutopisteeltä. Maksat tuotteet yhdellä klikkauksella noudon yhteydessä. Nopeaa ja helppoa!