Taksiasema terminaali 1:n edustalla

Helsinki-Vantaan lentoaseman taksiasema on väliaikaisesti siirtynyt terminaali 1:n edustalle rakennus- ja muutostöiden ajaksi.

Sisäänajo taksiasemalle tapahtuu Rahtitien kautta ja edellyttää tunnistetta

Rahtitien puomeissa käytetään automatisoitua taksien ohjaus- ja kulunvalvontajärjestelmää. Puomeista pääsee ajamaan sisään vain tunnisteella ja ajo-oikeudella.

Tunnisteita ja ajo-oikeuksia voi ostaa Taxi Point Oy:ltä, jonka toimisto sijaitsee osoitteessa Rahtitie 2 ja on avoinna kello 9-15. Tiedustelut: p. 09 8256 5510 ja [email protected].

Ruuhka-aikoina taksiliikenteen sujuvuus varmistetaan rajoittamalla muuta Rahtitien liikennettä. Aikarajoitukset ovat voimassa kello 7.30–9.30, 15–17, 19–21 ja 22.30–00.30.

Terminaali 2:n invataksialue sijaitsee bussiasemalla

Invataksien jättö- ja odotusalue sijaitsee hotelli Scandicin edustalla, bussiasemalla.

Matkustajien jättö tapahtuu terminaali 1:n edessä

Matkustajien jättöalue on terminaali 1:n edessä.

Varovaisuutta liikenteessä

Ajokaistat ovat aikaisempaa kapeampia, lentoasemalla on runsaasti työmaaliikennettä ja reitteihin voi tulla nopeitakin muutoksia. Helsinki-Vantaalla on käynnissä myös räjäytyksiä, joista seuraa liikenteen pysäytyksiä. Tämän vuoksi pyydämme kuljettajia noudattamaan liikenteessä varovaisuutta ja hiljaisia ajonopeuksia.

Lisätiedot ajoreiteistä ja liikennejärjestelyistä saa Finavian pysäköintipalvelusta 24 h, p. 020 708 3200 ja [email protected]

Taksien ajoreittikartta