Tapio Cafe

Kotimaisten makujen sinfoniaa suomalaisessa ympäristössä

Tapio Cafe tuo kotimaiset raaka-aineet ja maut, designin sekä luonnon keskelle lentokenttää. Kotoisa kokemus sinulle, elämys ulkomaalaiselle!

Tarjoilemme sinulle aina kellonaikaan sopivaa purtavaa. Aamulennolle lähteville suosittelemme erilaisia täytettyjä leipiämme, uunituoreita croissanteja, raikkaita hedelmäsalaatteja sekä täyteläisiä jogurtteja. Croissantin kylkeen saat halutessasi maalaiskinkkua, juustoa, hedelmälohkoja ja vihanneksia.

Lounaasta alkaen voit ruokailla vielä monipuolisemmin. Valitse esimerkiksi leipäjuusto-kvinoa-salaatti tai poropyörykät ja perunamuusia. Keveää matkaa kaipaava voi syödä vaikka raakapuuron.

Meidät tunnetaan myös erikoisoluthanasta ja laajasta juomavalikoimasta. Jos matkustat yhdessä ulkomaisten vieraiden kanssa, kotimaiset erikoisalkoholijuomat saattavat kiinnostaa.

Ruokaillessasi olet lähellä suomalaista luontoa. Taiteilija Teemu Järven karhukuvat koristavat seiniä. Lattia on tehty graniitista, ja Artekin tuolit sekä pöydät ovat koivua. Ulkopuolella humisee aito koivumetsä.