Liiketilat Helsinki-Vantaan lentoasemalla

Tietoa liiketiloista kiinnostuneille

Vuokraamme terminaalien liiketiloja yrityksille, jotka tuottavat palveluita lentomatkustajille pysyvästi tai väliaikaisesti. Tavoitteenamme on, että Helsinki-Vantaan lentoasemalla olisi mahdollisimman kattava ja monipuolinen palvelutarjonta sekä laadukas tuotevalikoima tunnettuja suomalaisia ja kansainvälisiä tuotemerkke. 

Finavia kaupalliset yhteistyökumppanit valikoituvat etukäteen asetettujen valintakriteerien, tarjouskilpailutusten ja neuvottelujen perusteella. Arviointiperusteita ovat muun muassa tuloksellinen toiminta, toimialaosaaminen, yrityksen ja brändin tunnettuus, hyvä maine sekä laadukas asiakaspalvelu.

Vapaat liiketilat

Vuokraamme vapaita liiketiloja julkisen kilpailutusprosessin kautta. Avoinna olevat kilpailutuksemme julkaistaan myös julkisissa hankintaportaaleissa. Voit olla meihin yhteydessä alla olevalla lomakkeella.

Helsinki-Vantaan lentoaseman autonpesupalvelutoiminta

Pyydämme yhteistoiminta-/vuokratarjousta hyvämaineisilta yrityksiltä ja yrittäjiltä, joilla on alan kokemusta ja olemassa olevaa autonpesupalvelutoimintaa, ja jotka ovat kiinnostuneita tarjoamaan ja operoimaan autonpesupalveluita Helsinki-Vantaan lentoaseman alueella. Tarjouskilpailu käynnistyy ja tarjouspyyntö lähetetään kiinnostuksen ilmoittaneille toimijoille elokuun aikana. Tarjouspyyntömateriaalin saat lähettämällä pyynnön osoitteeseen [email protected].

Helsinki-Vantaan lentoaseman uusi baariliiketila

Tarjoamme vuokralle liiketilaa uudesta terminaalirakennuksesta. Pyydämme vuokratarjousta hyvämaineisilta yrityksiltä ja yrittäjiltä, jotka omaavat alan kokemusta. Tarjous tulee jättää 10.8. klo 10.00 mennessä.

Tarjouspyyntömateriaalin saat lähettämällä pyynnön osoitteeseen [email protected].

Helsinki-Vantaan lentoaseman huoltoasematoiminta

Pyydämme yhteistoiminta-/vuokratarjousta hyvämaineisilta yrityksiltä ja yrittäjiltä, joilla on alan kokemusta ja olemassa olevaa huoltoasematoimintaa, ja jotka ovat kiinnostuneita tarjoamaan ja operoimaan huoltoasemapalveluita Helsinki-Vantaan lentoaseman alueella. Tarjous tulee jättää 30.9. klo 12 mennessä. Tarjouspyyntömateriaalin saat lähettämällä pyynnön osoitteeseen [email protected].

Pop-up-liiketilat

Tarjoamme vuokralle pop-up-tiloja T2-terminaalissa.

Jos olet kiinnostunut Helsinki-Vantaan lentoaseman pop-up-liiketiloista, täytä ja lähetä alla oleva lomake. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.


Olen kiinnostunut

Nimi
(Valinnainen)
(Valinnainen)