helsinki_airport_pier_zero_2.jpg
Julkaistu
16.12.2015 klo 09:00
Uutiskanava
Uutinen

Helsinki-Vantaan uusimmat kahvilat ja myymälät

Lentoasemalle on saapunut syksyn aikana joukko uusia houkuttelevia kahviloita ja myymälöitä. Yhteenä Helsinki-Vantaalla on avattu noin 70 uutta tai uudistunutta kauppaa ja ravintolaa.

Duty Free

Terminaali 1:n Duty Free -myymälä koki syksyn 2015 aikana upean muodonmuutoksen. Myymälä muuntui marraskuussa valmistuneessa remontissa tyylikkääksi walk-in-myymäläksi.

Max Mara

Terminaali 2:n non-Schengen-alueen muotivalikoima kasvoi marraskuussa 2015 upealla Max Maran myymälällä, josta löytyy valikoima ajattomia naisten vaatteita ja asusteita.

Fågeli

Joulukuun 2015 alussa terminaali 1:een avautui uusi kahvila Fågeli. Ennen turvatarkastusta sijaitsevan kahvilan runsas take away -valikoima sisältää muun muassa täytettyjä bageleita, hot dogeja sekä makeita leivonnaisia.

Upper Crust

Suomen ensimmäinen Upper Crust -kahvila avautui Helsinki-Vantaan portille 20 joulukuun puolessa välissä. Maailmanlaajuinen kahvilaketju on kuuluisa tuoreista, paikan päällä paistetuista ja täytetyistä patongeistaan.

60 Bar & Brewery

Joulukuun 2015 lopussa avautuva 60 Bar & Brewery tulee vakuuttamaan olutvalikoimallaan. Saatavilla on vaihtuva valikoima pienpanimotuotteita, muita virvokkeita sekä muun muassa salaatteja ja täytettyjä leipiä.

(havainnekuva)

Tulossa vuonna 2016

Vuoden 2016 alussa lentoasemalla käynnistyy suositun Oak Barrel -ravintolan remontti. Helmikuun 2016 loppuun kestävä maltillinen uudistus toteutetaan vaiheittain, jotta ravintola voi palvella asiakkaitaan koko remontin ajan.

Alkuvuodesta 2016 Saapuvat 2A -aulaan avautuva Moi Helsinki Pub tarjoilee oluita ja pientä sormisyötävää. Sisustuksessaan Helsinkiä esittelevä Moi on rento kohtaamispaikka lennolle lähteville ja saapuville matkustajille.

Keväällä 2016 uudistuksia kokevat Helsinki-Vantaan Cafe Tori ja Coffee Spoon, joka saa remontin aikana myös uuden nimen. Kesällä terminaali 1:seen avataan uusi ravintola-kahvila Helsinki Market.

Lue lisää Helsinki-Vantaan palvelu-uudistuksesta

Joulun ajan tarjoukset lentoasemalla

 

Lue seuraavaksi

Helsinki-Vantaalta voi nyt tilata ruokaa ja ostoksia ennakkoon

Lentoasemalta voi nyt tilata ruokaa ja ostoksia ennakkoon. Nouto hoituu kentän noutopisteiltä silloin, kun se matkustajalle parhaiten sopii. Finavia kehittää uusia...

Helsinki-Vantaa on nautiskelijan taivas

Tyylikkään muodonmuutoksen kokeneen lentoaseman 70 uutta myymälää, kahvilaa ja ravintolaa tekevät lennolle lähdöstä nyt entistä miellyttävämpää. Palveluita löytyy jokaiseen...

Lentoaseman uudet kahvilat ja baarit

Vuosi 2016 on käynnistynyt Helsinki-Vantaalla vauhdikkaasti. Lentoasemalle on avautunut useampi toinen toistaan houkuttelevampi ruoka- ja juomapaikka. Tule ja testaa...

Helsinki-Vantaan uusimmat kahvilat ja myymälät

Lentoasemalle on saapunut syksyn aikana joukko uusia houkuttelevia kahviloita ja myymälöitä. Yhteenä Helsinki-Vantaalla on avattu noin 70 uutta tai uudistunutta kauppaa...