helsinki_airport_blue_air_3.jpg
Julkaistu
16.6.2017 klo 13:16
Uutiskanava
Uutinen

Blue Air aloitti lennot Helsinki-Vantaalta Bukarestiin – katso kuvat lentoasemalta!

Helsinki-Vantaan lentoaseman reittivalikoima täydentyi 16. kesäkuuta, kun Blue Air starttasi lennot Romanian Bukarestiin.

Lennot operoidaan ympäri vuoden kolmesti viikossa tiistaisin, perjantaisin ja sunnuntaisin.

– Olemme iloisia uudesta kohteesta, jonka saamme Helsinki-Vantaan reittivalikoimiin. Suorien reittien kehitys on ollut Suomessa nousujohteista ja suomalaisten ulottuvilla on väestömäärään suhteutettuna ylivertaiset yhteydet eri puolille maailmaa. Toivotamme Blue Airin lämpimästi tervetulleeksi Suomeen ja Helsinki-Vantaalle, jonka rooli lentoliikenteen solmukohtana korostuu entisestään, sanoo lentoasemanjohtaja Ville Haapasaari Finaviasta.

Bukarestista on hyvät jatkolentoyhteydet muun muassa Tel Aviviin, Larnacaan ja moniin Italian kohteisiin.

– On upeaa saada Helsinki mukaan nopeasti kasvavaan Bukarestin-verkostoomme. Helsinki on vetävä kohde, joka palvelee sekä liike- että lomamatkustusta. Reittiavaus on ilouutinen meille ja myös Suomessa asuville romanialaisille, jotka voivat matkustaa perheensä luokse useammin. Suomalaismatkustajille avautuu samalla paremmat mahdollisuudet päästä nauttimaan Bukarestista, joka on hauska ja vehreä kaupunki. Tämä avaus on tärkeä askel meille vahvistaessamme asemiamme Pohjoismaissa, toteaa Vlad Cristescu, Blue Airin reittiverkostosta vastaava johtaja.

Liput ovat myynnissä Blue Airin verkkosivuilla osoitteessa www.blueairweb.com

 

Finavian lentoasemilta paljon uusia lentoyhteyksiä

Helsinki-Vantaalla on tänä vuonna useita reittiavajaisia. Uusia lentoja on jo avattu mm. San Franciscoon, Zagrebiin, Amsterdamiin sekä Ibizalle. Luvassa on reittilisäyksiä mm. Havannaan, Varnaan, Goalle ja Astanaan.

Myös muilla Finavian lentoasemilla avataan uusia lentoreittejä.

Lue lisää Suomen uusista lentoyhteyksistä: https://www.finavia.fi/fi/tiedottaminen/ajankohtaista/2017/nain-suomen-lentoyhteydet-paranevat-katso-finavian-jattilista/

Lue seuraavaksi

Helsinki-Vantaan uudet lentokohteet: Bergen ja Tromssa

Finnair jatkaa reittiverkostonsa laajentamista ja avaa suorat reitit Norjan Bergeniin ja Tromssaan toukokuussa 2018 yhteistyössä norjalaisen alueellisen lentoyhtiön...

Ensimmäinen kiinalainen lentoyhtiö aloittaa Helsinki-Vantaalla

Finavian Helsinki-Vantaan lentoaseman rooli Aasian-liikenteen keskuksena vahvistuu entisestään, kun kiinalainen lentoyhtiö Lucky Air aloittaa lennot Suomeen talvella 2018.

Lentoyhteydet Helsinki-Vantaalta paranevat: Kaksi uutta vuoroa Moskovaan

Aeroflot ja Finnair lisäävät lentoja Helsinki-Vantaalta Venäjän pääkaupunkiin.

Qatar Airways otti käyttöön suuremman lentokoneen Helsingin-reitillä

Qatar Airways kasvatti lentokoneen kokoa Helsingin ja Dohan välisellä reitillä. Jatkossa reittiä lennetään Boeing 787 Dreamlinerilla.