capi.jpg
Julkaistu
19.5.2017 klo 09:39
Uutiskanava
Uutinen
Aiheet
Ostokset

Capin elektroniikkamyymälä teki paluun Helsinki-Vantaalle

Tarvittavat elektroniikkatarvikkeet voi jälleen ostaa matkalle mukaan Helsinki-Vantaalta. Capi palasi porttialueelle muutaman vuoden poissaolon jälkeen.

Capi The Travellers Electronics Company on avannut liikkeen Helsinki-Vantaan lentoasemalle, portin 27 läheisyyteen. Myymälä sijaitsee terminaalissa lähtöporttialueella, jonne on pääsy kaikilla lentoaseman matkustajilla.

Uuden myymälän valikoima keskittyy elektroniikan huippubrändeihin ja tuoreimpiin innovaatioihin. Tarjonta on muiden Capin liikkeiden tavoin räätälöity erityisesti matkailijoita varten.

Kaupasta löytyy esimerkiksi kätevä paljon myytyjen tuotteiden Travellers’ Choice –seinä. Erilaisten vimpainten ystäviä kiinnostanee puolestaan erityisesti myymälän Gadget Table.

- Ensimmäisen viikon hittituote on ollut vilkkuvalla valolla varustettu pallo, joka lentää propellin avulla. Se myytiin muutamassa päivässä loppuun, myymälästä vinkataan.

Helsinki-Vantaalta ei ole hetkeen löytynyt erityistä elektroniikkaliikettä, sillä Capi palasi Helsinki-Vantaalle muutaman vuoden poissaolon jäljiltä.

- Elektroniikkakauppa on uusi ja kaivattu lisä lentoaseman palvelutarjontaan. Toivotammekin Capin lämpimästi tervetulleeksi takaisin Helsinki-Vantaalle, iloitsee Helsinki-Vantaan lentoaseman kaupallinen johtaja Elena Stenholm Finavialta.

Capi on lentoasemien johtava elektroniikan jälleenmyyjä ja B2B-toimittaja. Yhtiöllä on 35 myymälää 10 lentoasemalla Euroopassa ja Etelä-Afrikassa sekä franchising-toimintaa Ukrainassa ja Kiinassa.

Katso kaikki Helsinki-Vantaan palvelut

Lue seuraavaksi

Kauneustuotteet, joita saa vain Helsinki-Vantaan lentokentältä

Näitä tuotteita et löydä muualta Suomesta!

Hollantilainen elektroniikkaketju Capi palasi Helsinki-Vantaalle

Jätä lentolaukkuun tilaa ostoksille, sillä elektroniikkakauppa Capi avasi odotetun myymälänsä Helsinki-Vantaan lentoasemalla.

Minna Parikan upeita kenkiä saa nyt Helsinki-Vantaan lentoasemalta

Helsinki-Vantaan kotimaisten huippubrändien valikoima lisääntyy. Minna Parikan designkenkien pupun korvat ja tupsut tulevat kesän ajaksi lentoasemalle.

Suomi 100 tuo Helsinki-Vantaalle uutta suomalaista designia ja nousevia brändejä

Helsinki-Vantaan suomalaisen designin tarjonta on monipuolistunut Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi entisestään. Kentältä löytyy nyt ikonisten designmerkkien lisäksi lukuisia...