capi.jpg
Julkaistu
19.5.2017 klo 09:39
Uutiskanava
Uutinen
Aiheet
Ostokset

Capin elektroniikkamyymälä teki paluun Helsinki-Vantaalle

Tarvittavat elektroniikkatarvikkeet voi jälleen ostaa matkalle mukaan Helsinki-Vantaalta. Capi palasi porttialueelle muutaman vuoden poissaolon jälkeen.

Capi The Travellers Electronics Company on avannut liikkeen Helsinki-Vantaan lentoasemalle, portin 27 läheisyyteen. Myymälä sijaitsee terminaalissa lähtöporttialueella, jonne on pääsy kaikilla lentoaseman matkustajilla.

Uuden myymälän valikoima keskittyy elektroniikan huippubrändeihin ja tuoreimpiin innovaatioihin. Tarjonta on muiden Capin liikkeiden tavoin räätälöity erityisesti matkailijoita varten.

Kaupasta löytyy esimerkiksi kätevä paljon myytyjen tuotteiden Travellers’ Choice –seinä. Erilaisten vimpainten ystäviä kiinnostanee puolestaan erityisesti myymälän Gadget Table.

- Ensimmäisen viikon hittituote on ollut vilkkuvalla valolla varustettu pallo, joka lentää propellin avulla. Se myytiin muutamassa päivässä loppuun, myymälästä vinkataan.

Helsinki-Vantaalta ei ole hetkeen löytynyt erityistä elektroniikkaliikettä, sillä Capi palasi Helsinki-Vantaalle muutaman vuoden poissaolon jäljiltä.

- Elektroniikkakauppa on uusi ja kaivattu lisä lentoaseman palvelutarjontaan. Toivotammekin Capin lämpimästi tervetulleeksi takaisin Helsinki-Vantaalle, iloitsee Helsinki-Vantaan lentoaseman kaupallinen johtaja Elena Stenholm Finavialta.

Capi on lentoasemien johtava elektroniikan jälleenmyyjä ja B2B-toimittaja. Yhtiöllä on 35 myymälää 10 lentoasemalla Euroopassa ja Etelä-Afrikassa sekä franchising-toimintaa Ukrainassa ja Kiinassa.

Katso kaikki Helsinki-Vantaan palvelut

Lue seuraavaksi

Capin elektroniikkamyymälä teki paluun Helsinki-Vantaalle

Tarvittavat elektroniikkatarvikkeet voi jälleen ostaa matkalle mukaan Helsinki-Vantaalta. Capi palasi porttialueelle muutaman vuoden poissaolon jälkeen.

Suomi-designia käsimatkatavarakoossa – TRE avasi pop up -myymälän Helsinki-Vantaalle

Suomalaiseen muotiin ja muotoiluun keskittynyt TRE avasi pop up –kaupan Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Myymälä palvelee asiakkaita kesän ajan.

Kevätlukemista Helsinki-Vantaan uudesta WHSmith-kirjakaupasta

Unohditko pakata kirjan mukaan pitkälle lennolle? Lue, mitä matkustavat lukutoukat nappaavat mukaansa Suomeen saapuneen brittiläisen kirjakauppaketjun hyllyiltä.

Kuka saa ostaa verovapaasti?

Tax free -säännöt voivat vaikuttaa monimutkaisilta, mutta älä anna niiden häiritä shoppailua Finavian lentoasemilla.