helsinki_airport_croatian_airlines_route_opening_zagreb.jpg
Julkaistu
6.3.2017 klo 15:56
Uutiskanava
Uutinen

Croatia Airlines aloittaa lennot Helsinki-Vantaalta Zagrebiin

Kroatialainen lentoyhtiö Croatia Airlines starttaa lennot Helsinki-Vantaan ja Zagrebin välillä 21. toukokuuta.

Reittiä Kroatian pääkaupunkiin lennetään kolmesti viikossa tiistaisin, torstaisin ja sunnuntaisin lokakuun puoliväliin saakka.

– Olemme iloisia, että ensimmäistä kertaa Croatia Airlinesin historiassa saamme lentoyhteyden näiden kahden maan välille. Suomen markkinalla on meille valtavasti potentiaalia. Tarjoamme nyt laadukkaan ja kiinnostavan tuotteen, joka on samalla nopea yhteys Kaakkois-Eurooppaan. Uskon, että Kroatian luonto, kulttuuri ja historia houkuttelevat monia Suomesta vierailemaan maassamme, sanoo Croatia Airlinesin toimitusjohtaja Krešimir Kučko.

Croatia Airlines tarjoaa Zagrebista jatkoyhteyksiä mm. Pulaan, Dubrovnikiin, Zadariin ja Splitiin.

– Olemme tosi tyytyväisiä, että yhteydet Helsinki-Vantaalta muualle Eurooppaan paranevat entisestään. Toivotamme Croatia Airlinesin lämpimästi tervetulleeksi Pohjois-Euroopan parhaalle lentoasemalle, sanoo lentoasemanjohtaja Ville Haapasaari Finaviasta.

Croatia Airlines kuuluu Star Alliance -lentoyhtiöallianssiin.

Hae lentoyhteyksiä ja aikatauluja

Lue seuraavaksi

Helsinki-Vantaan uudet lentokohteet: Bergen ja Tromssa

Finnair jatkaa reittiverkostonsa laajentamista ja avaa suorat reitit Norjan Bergeniin ja Tromssaan toukokuussa 2018 yhteistyössä norjalaisen alueellisen lentoyhtiön...

Ensimmäinen kiinalainen lentoyhtiö aloittaa Helsinki-Vantaalla

Finavian Helsinki-Vantaan lentoaseman rooli Aasian-liikenteen keskuksena vahvistuu entisestään, kun kiinalainen lentoyhtiö Lucky Air aloittaa lennot Suomeen talvella 2018.

Lentoyhteydet Helsinki-Vantaalta paranevat: Kaksi uutta vuoroa Moskovaan

Aeroflot ja Finnair lisäävät lentoja Helsinki-Vantaalta Venäjän pääkaupunkiin.

Qatar Airways otti käyttöön suuremman lentokoneen Helsingin-reitillä

Qatar Airways kasvatti lentokoneen kokoa Helsingin ja Dohan välisellä reitillä. Jatkossa reittiä lennetään Boeing 787 Dreamlinerilla.