kokkola_airport.jpg
Julkaistu
1.9.2017 klo 14:47
Uutiskanava
Uutinen

Kokkola-Pietarsaaren lentokenttäkuljetuksia hoitaa Dahl Citybus Oy

Kokkola-Pietarsaaren lentoasemalle pääsee näppärästi lentokenttäkuljetuksella. Kuljetuspalvelusta vastaa Dahl Citybus Oy.

Kokkola-Pietarsaaren lentoasemalle saapuville tai sieltä lähteville matkustajille on järjestetty kuljetuspalvelu Kokkolan keskustan ja lentoaseman välille kaikille aikataulun mukaisille reittilennoille.

Vuoro lentoasemalle lähtee Mannerheimin aukiolta noin 70 minuuttia ennen lennon lähtöaikaa ja se kulkee Sokos Hotel Kaarlen kautta.

Paluureitti on sama käänteisessä järjestyksessä. Paluuvuoro lähtee lentoasemalta noin 5-10 minuuttia lennon saapumisen jälkeen.

Lentokenttäkuljetukset ajetaan joko linja-autolla tai taksilla matkustajamäärän mukaan. Yhdensuuntaisen matkan hinta on 20 euroa.

Lue lisää Kokkola-Pietarsaaren lentokenttäkuljetuksista Kokkolan kaupungin sivuilta.

Pysäköinti, bussit ja taksit Kokkola-Pietarsaaren lentoasemalla

Lue seuraavaksi

Kuskitonta sähköbussia kokeillaan Helsinki-Vantaalla

Finavia ja Metropolia ammattikorkeakoulu testaavat kuskittoman sähköbussin toimintaa Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Robottibussi kulkee kahden parkkialueen välllä ja sillä...

Finavia parantaa sähköautoilijoiden palveluita Kuopion lentoasemalla

Finavia ottaa käyttöön Kuopion lentoasemalla matkustajien sähköautojen latauspisteen. Latauspisteiden asentaminen lentoasemille on osa Finavian vastuullista ympäristötyötä.

Kokkola-Pietarsaaren lentokenttäkuljetuksia hoitaa Dahl Citybus Oy

Kokkola-Pietarsaaren lentoasemalle pääsee näppärästi lentokenttäkuljetuksella. Kuljetuspalvelusta vastaa Dahl Citybus Oy.

Oulun lentoasema avautuu jälleen liikenteelle kiitotieremontin jälkeen

Lentoliikenne Oulun lentoasemalta käynnistyy jälleen elokuun alusta. Yörajoitukset jatkuvat vielä 13. elokuuta asti, mikä vaikuttaa päivän ensimmäiseen ja viimeiseen lentoon.