Helsinki_Airport_Passengers_in_terminal.jpg
Julkaistu
2.6.2017 klo 10:10
Päivitetty
3.8.2017 klo 10:10
Uutiskanava
Uutinen

Tule mukaan vaikuttamaan vastuullisuustyöhömme

Haluamme jatkuvasti kehittää toimintaamme vastuullisena yrityksenä. Kerro mielipiteesi siitä, miten voisimme vielä paremmin onnistua työssämme.

Toivomme kaikkia sidosryhmiämme - kuten matkustajia, yhteistyökumppaneita, henkilöstöä, median edustajia, naapureitamme – mukaan vastuullisuusaiheiseen verkkodialogiin ja ideointiin.

Verkkodialogiin osallistuminen vie noin 10 minuuttia tai kauemminkin, jos haluat todella syventyä aiheeseen. Dialogin pariin voi palata uudelleen, sillä keskustelun aiheet vaihtuvat jatkuvasti.

Verkkodialogi luo perustan olennaisuusarviollemme, joka auttaa meitä tunnistamaan ja ymmärtämään, mitkä vastuullisuusteemat ovat sidosryhmillemme tärkeitä ja liiketoiminnallemme kriittisimpiä. Tuloksia käytetään kehittämään vastuullisuuskäytäntöjämme.

Arvostamme ajatuksiasi ja näkemyksiäsi. Voit osallistua keskusteluun elokuun lopulle saakka. Osallistuminen tapahtuu anonyymisti.

Klikkaa ja osallistu verkkokyselyyn

Linkkiä voi vapaasti jakaa eteenpäin.

Vastuullisuustyöhömme ja saavutuksiimme voit tutustua tarkemmin Vastuullisuusraportissa

Lue seuraavaksi

Finavia parantaa sähköautoilijoiden palveluita Kuopion lentoasemalla

Finavia ottaa käyttöön Kuopion lentoasemalla matkustajien sähköautojen latauspisteen. Latauspisteiden asentaminen lentoasemille on osa Finavian vastuullista ympäristötyötä.

Helsinki-Vantaan katolla on nyt aurinkovoimala

Aurinkovoimala on alkanut tuottaa energiaa lentoasemalla. Helsinki-Vantaa on eurooppalaisten kenttien etujoukossa aurinkoenergian hyödyntämisessä.

Lisää aurinkopaneeleita Helsinki-Vantaalle: nyt aurinkovoimaa Finnairin uuteen rahtiterminaaliin

Finnairin uuden rahtiterminaalin katolle Helsinki-Vantaan lentoasemalle on rakennettu aurinkosähkövoimala, jonka tarkoitus on tuottaa reilut 10...

Uusiutuvaa dieseliä lentoasemabusseihin

Helsinki-Vantaan lentoasemabusseihin on tankattu heinäkuusta alkaen kokonaan jätteistä ja tähteistä tehtyä polttoainetta.