oulu_airport_gate_area_lounge_renovation_2014_2.jpg
Julkaistu
7.6.2017 klo 10:55
Uutiskanava
Uutinen

Oulun kiitotietieremontti etenee aikataulussaan – juhannukseen saakka Oulusta pääsee lentoon normaalisti

Oulun lentoasemalla on käynnissä liikennealueiden remontti ja työt ovat edenneet suunnitelmien mukaisesti aikataulussaan. Remontissa ollaan nyt vaiheessa, jonka aikana lentoja voidaan lentää normaalisti.

Toukokuussa remontti vaikutti lentoaikatauluihin aikaisimpien ja myöhäisimpien lentojen osalta. Kesäkuun alusta juhannukseen, 25.6., saakka lennot voidaan lentää normaalisti eikä poikkeusjärjestelyjä ole.

Seuraava vaihe remontissa alkaa 26.6., ja lentoasema on suljettuna 31.7. saakka.

26.6.-31.7. on järjestetty korvaavaa liikennettä Kemi-Tornion lentoasemalta. Kemiin kulkee ilmainen bussikuljetus korvaaville lennoille. Kuljetus lähtee Oulun lentoasemalta ja kulkee linja-autoaseman kautta ja palaa takaisin samaa reittiä.

Kuljetukseen pyydetään ilmoittautumaan Finavian verkkosivuilla olevalla lomakkeella, jotta kuljetusliike pystyy varautumaan oikean kokoisilla linja-autoilla.

Lentoaikatauluista kannattaa olla yhteydessä suoraan lentoyhtiöön, joka vastaa reittitarjonnasta. Jos lentoaikataulu muuttuu, myös bussikuljetuksen aikataulu muuttuu. Tarkista vielä ennen matkalle lähtöä bussikuljetuksen aikataulu verkkosivuiltamme.

Lentoaseman liikennealueita remontoidaan kolmessa vaiheessa touko-elokuun aikana. Elokuussa remonttityöt vielä vaikuttavat päivän ensimmäiseen ja viimeiseen lentoon, jotka lennetään Kemi-Torniosta.

Lue seuraavaksi

Oulun kiitotietieremontti etenee aikataulussaan – juhannukseen saakka Oulusta pääsee lentoon normaalisti

Oulun lentoasemalla on käynnissä liikennealueiden remontti ja työt ovat edenneet suunnitelmien mukaisesti aikataulussaan. Remontissa ollaan nyt vaiheessa, jonka aikana...

Tampere-Pirkkalassa Ryanairin liikenne kakkosterminaaliin 14.4.

Tampere-Pirkkalan kakkosterminaalin (T2) uudistustyöt ovat valmistuneet. Liikenne uudistetun terminaalin kautta käynnistyy 14.4.2015, jolloin halpalentoyhtiö Ryanairin...

Rauhallista lentoa: mindfulness lentopelkoisille

Kokeile seuraavalla lennollasi mieltä rauhoittavia mindfulness-harjoituksia.

Vielä ehdit! Tule mukaan vaikuttamaan vastuullisuustyöhömme

Haluamme jatkuvasti kehittää toimintaamme vastuullisena yrityksenä. Kerro mielipiteesi siitä, miten voisimme vielä paremmin onnistua työssämme.