oulu_airport_gate_area_lounge_renovation_2014_2.jpg
Julkaistu
7.6.2017 klo 10:55
Uutiskanava
Uutinen

Oulun kiitotietieremontti etenee aikataulussaan – juhannukseen saakka Oulusta pääsee lentoon normaalisti

Oulun lentoasemalla on käynnissä liikennealueiden remontti ja työt ovat edenneet suunnitelmien mukaisesti aikataulussaan. Remontissa ollaan nyt vaiheessa, jonka aikana lentoja voidaan lentää normaalisti.

Toukokuussa remontti vaikutti lentoaikatauluihin aikaisimpien ja myöhäisimpien lentojen osalta. Kesäkuun alusta juhannukseen, 25.6., saakka lennot voidaan lentää normaalisti eikä poikkeusjärjestelyjä ole.

Seuraava vaihe remontissa alkaa 26.6., ja lentoasema on suljettuna 31.7. saakka.

26.6.-31.7. on järjestetty korvaavaa liikennettä Kemi-Tornion lentoasemalta. Kemiin kulkee ilmainen bussikuljetus korvaaville lennoille. Kuljetus lähtee Oulun lentoasemalta ja kulkee linja-autoaseman kautta ja palaa takaisin samaa reittiä.

Kuljetukseen pyydetään ilmoittautumaan Finavian verkkosivuilla olevalla lomakkeella, jotta kuljetusliike pystyy varautumaan oikean kokoisilla linja-autoilla.

Lentoaikatauluista kannattaa olla yhteydessä suoraan lentoyhtiöön, joka vastaa reittitarjonnasta. Jos lentoaikataulu muuttuu, myös bussikuljetuksen aikataulu muuttuu. Tarkista vielä ennen matkalle lähtöä bussikuljetuksen aikataulu verkkosivuiltamme.

Lentoaseman liikennealueita remontoidaan kolmessa vaiheessa touko-elokuun aikana. Elokuussa remonttityöt vielä vaikuttavat päivän ensimmäiseen ja viimeiseen lentoon, jotka lennetään Kemi-Torniosta.

Lue seuraavaksi

Oulun lentoasema avautuu jälleen liikenteelle kiitotieremontin jälkeen

Lentoliikenne Oulun lentoasemalta käynnistyy jälleen elokuun alusta. Yörajoitukset jatkuvat vielä 13. elokuuta asti, mikä vaikuttaa päivän ensimmäiseen ja viimeiseen lentoon.

HSL lupaa helpotusta junalipun ostamiseen - lentoasemalla useita myyntipisteitä

HSL parantaa juna-asiakkaidensa informaatiota lentoasemalla ja järjestää Helsinki-Vantaalle lipunmyyjän/oppaan auttamaan saapuvia turisteja ja vähentämään jonoja...

Junalippu on ostettava ennen junaan nousua – katso HSL:n ohjeet

Lentoaseman juna-asema avautui liikenteelle 10. heinäkuuta 2015. Katso tästä HSL:n ohjeet junalipun ostamiseen. Juna-aseman sisäänkäynti suoraan lentoaseman terminaaliin...

Lipunmyynti lähijunissa loppui – osta lippu ennen junaan nousua!

Lipunmyynti pääkaupunkiseudun lähijunaliikenteessä päättyi 19. kesäkuuta. Uudistus koskee myös Helsinki-Vantaalle kulkevia P- ja I-lähijunia.