SAS_helsinki.jpg
Julkaistu
21.4.2017 klo 14:21
Uutiskanava
Uutinen

SAS avaa ympärivuotiset lennot Helsinki-Vantaalta Malagaan: "Erittäin suosittu kohde"

SAS liikennöi marraskuusta lähtien suorin lennoin Helsingin ja Malagan välillä.

Uusi reitti lennetään lauantaisin 4. marraskuuta lähtien vuoden ympäri Airbusin A320- ja Boeingin 737-800-lentokoneilla.

Malaga sijaitsee Espanjan Aurinkorannikolla. SAS:n mukaan uusi reitti vastaa lisääntyneeseen kysyntään erityisesti vapaa-ajan matkustuksen osalta.

- Malaga on erittäin suosittu kohde suomalaisten keskuudessa ja olemme iloisia voidessamme tarjota suoran yhteyden Suomesta Aurinkorannikolle, kertoo Anders Wahlström, SAS:n Suomen ja Ruotsin myyntijohtaja.

Lisäksi SAS on uudistamassa lentokoneitaan Euroopan lennoilla vuosien 2017-2019 aikana. Uusissa matkustamoissa matkustajien käytössä on mm. nopea nettiyhteys, joka mahdollistaa elokuvien ja tv-ohjelmien suoratoiston.

Lähde: SAS:n lehdistötiedote 21.4.2017

Lue seuraavaksi

Helsinki-Vantaan uudet lentokohteet: Bergen ja Tromssa

Finnair jatkaa reittiverkostonsa laajentamista ja avaa suorat reitit Norjan Bergeniin ja Tromssaan toukokuussa 2018 yhteistyössä norjalaisen alueellisen lentoyhtiön...

Ensimmäinen kiinalainen lentoyhtiö aloittaa Helsinki-Vantaalla

Finavian Helsinki-Vantaan lentoaseman rooli Aasian-liikenteen keskuksena vahvistuu entisestään, kun kiinalainen lentoyhtiö Lucky Air aloittaa lennot Suomeen talvella 2018.

Lentoyhteydet Helsinki-Vantaalta paranevat: Kaksi uutta vuoroa Moskovaan

Aeroflot ja Finnair lisäävät lentoja Helsinki-Vantaalta Venäjän pääkaupunkiin.

Qatar Airways otti käyttöön suuremman lentokoneen Helsingin-reitillä

Qatar Airways kasvatti lentokoneen kokoa Helsingin ja Dohan välisellä reitillä. Jatkossa reittiä lennetään Boeing 787 Dreamlinerilla.