tre_popup.jpg
Julkaistu
16.5.2017 klo 08:42
Uutiskanava
Uutinen
Aiheet
Ostokset

Suomi-designia käsimatkatavarakoossa – TRE avasi pop up -myymälän Helsinki-Vantaalle

Suomalaiseen muotiin ja muotoiluun keskittynyt TRE avasi pop up –kaupan Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Myymälä palvelee asiakkaita kesän ajan.

TRE on avannut ovensa Helsinki-Vantaan lentoaseman terminaalin kaukolentojen alueella, lähellä porttia 36. Pop up -kauppa on auki viikon jokaisena päivänä syyskuuhun saakka.

Pop up –myymälästä löytyy 50 brändin valikoima kotimaista muotia, asusteita, kosmetiikkaa, klassikoita ja muotoilun ajankohtaisia nimiä. Myynnissä on myös todellisia suomalaisuuden ikoneita, kuten Airamin termospulloja sekä pärekoreja.

- Valikoima on suunniteltu erityisesti Aasiasta tulevia matkailijoita sekä transit-matkustajia silmällä pitäen. Heille lentoasema saattaa olla ainoa kosketus suomalaisuuteen, myymälästä kerrotaan.

Myös lentomatkustamisen vaatimukset on otettu valikoimassa huomioon. Etusijalla ovat kevyet esineet, pienet pakkauskoot ja hyvin tuliaisiksi sopivat tuotteet.

Designkauppa TRE löytyy myös Helsingin keskustasta, jossa se tarjoaa maailman suurimman valikoiman suomalaista muotia ja muotoilua.

Tutustu kaikkiin Helsinki-Vantaan lentoaseman palveluihin

Lue seuraavaksi

Kauneustuotteet, joita saa vain Helsinki-Vantaan lentokentältä

Näitä tuotteita et löydä muualta Suomesta!

Helsinki-Vantaan luksustarjonta laajenee: Bulgarin maailman ensimmäinen lentoasemalla koruja, kelloja ja asusteita myyvä pop-up

Lentokenttäoperaattori Finavia, italialainen luksustuotemerkki Bulgari ja kansainvälinen matkailualan vähittäiskauppias Dufry ovat avanneet yhteistyössä Bulgarin...

4 askelta leppoisaan lentokenttäshoppailuun

Haluatko tehdä nopeat ostokset ennen lentoa? Varaa & Nouda -palvelumme avulla varaat verkossa, noudat ja maksat vasta kentällä.

10 vuoden työura Moomin Shopissa

Kolme Moomin Shopin työntekijää on työskennellyt kaupassa koko sen 10-vuotisen olemassaolon ajan. Ihanat asiakkaat ja työkaverit saavat tulemaan hyvällä mielellä töihin...