tre_popup.jpg
Julkaistu
16.5.2017 klo 08:42
Uutiskanava
Uutinen
Aiheet
Ostokset

Suomi-designia käsimatkatavarakoossa – TRE avasi pop up -myymälän Helsinki-Vantaalle

Suomalaiseen muotiin ja muotoiluun keskittynyt TRE avasi pop up –kaupan Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Myymälä palvelee asiakkaita kesän ajan.

TRE on avannut ovensa Helsinki-Vantaan lentoaseman terminaalin kaukolentojen alueella, lähellä porttia 36. Pop up -kauppa on auki viikon jokaisena päivänä syyskuuhun saakka.

Pop up –myymälästä löytyy 50 brändin valikoima kotimaista muotia, asusteita, kosmetiikkaa, klassikoita ja muotoilun ajankohtaisia nimiä. Myynnissä on myös todellisia suomalaisuuden ikoneita, kuten Airamin termospulloja sekä pärekoreja.

- Valikoima on suunniteltu erityisesti Aasiasta tulevia matkailijoita sekä transit-matkustajia silmällä pitäen. Heille lentoasema saattaa olla ainoa kosketus suomalaisuuteen, myymälästä kerrotaan.

Myös lentomatkustamisen vaatimukset on otettu valikoimassa huomioon. Etusijalla ovat kevyet esineet, pienet pakkauskoot ja hyvin tuliaisiksi sopivat tuotteet.

Designkauppa TRE löytyy myös Helsingin keskustasta, jossa se tarjoaa maailman suurimman valikoiman suomalaista muotia ja muotoilua.

Tutustu kaikkiin Helsinki-Vantaan lentoaseman palveluihin

Lue seuraavaksi

Kauneustuotteet, joita saa vain Helsinki-Vantaan lentokentältä

Näitä tuotteita et löydä muualta Suomesta!

Hollantilainen elektroniikkaketju Capi palasi Helsinki-Vantaalle

Jätä lentolaukkuun tilaa ostoksille, sillä elektroniikkakauppa Capi avasi odotetun myymälänsä Helsinki-Vantaan lentoasemalla.

Minna Parikan upeita kenkiä saa nyt Helsinki-Vantaan lentoasemalta

Helsinki-Vantaan kotimaisten huippubrändien valikoima lisääntyy. Minna Parikan designkenkien pupun korvat ja tupsut tulevat kesän ajaksi lentoasemalle.

Suomi 100 tuo Helsinki-Vantaalle uutta suomalaista designia ja nousevia brändejä

Helsinki-Vantaan suomalaisen designin tarjonta on monipuolistunut Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi entisestään. Kentältä löytyy nyt ikonisten designmerkkien lisäksi lukuisia...