Lentoasemaympäristössä riittää uutta opittavaa

Mira Naumanen

 

Mira Naumasesta on innostavaa, että talon sisällä voi siirtyä uusiin haasteisiin ja uutta opittavaa riittää jopa kymmenen vuoden talossa olon jälkeenkin. Hän on ehtinyt 10-vuotisen uransa aikana hakea ja päästä talon sisällä uusiin tehtäviin jo useamman kerran. Naumanen työskentelee parhaillaan asiakkuuspäällikkönä kaupallisissa tehtävissä, joihin siirtyi kesäkuussa 2017 liikelentokoordinaattorin tehtävistä.

Naumasella on lentokentällä työskentelystä jo vuosien kokemus, mutta hänet on yllättänyt se, miten paljon uutta opittavaa uusi tehtävänkuva on tuonut. Naumanen päätyi nykyiseen tehtäväänsä HR-puolen tarjottua hänelle uutta roolia, johon hän itse ei olisi keksinyt edes hakea. Hän on tarjottuun asiakkuuspäällikön tehtäväänsä tyytyväinen.

Juuri tällä hetkellä Naumasen arkeen haastetta tuovat myös Aviation & Tourism Business -opintolinjan maisteriopinnot HAAGA-HELIA Ammattikorkeakoulussa. Työn ja opintojen yhteensovittaminen on Naumasen mukaan ollut toimivaa ja työnantajan puolelta suhtautuminen kouluttautumiseen ja tätä kautta osaamisen laajentamiseen on ollut positiivista. Uusi osaaminen mahdollisesti avaa myös uusia urapolkuja talon sisällä tulevaisuudessa.