Hyppää pääsisältöön

Shopataan talvivaatteita!

Julkaistu
16.12.2013 klo 10:50
Suomalaiset jos ketkä taitavat talvipukeutumisen. Katsasta Helsinki Airportin myymälöiden monipuoliset valikoimat ja varustaudu kylmään kauteen kunnolla – kiireestä kantapäähän.

warmclothing3_jariharkonen.jpg

Suomalaisen Balmuirin ylellisen pehmeä kid mohairista neulottu huivi (90.00 EUR) on lämmin katseenkääntäjä. Saatavilla on useita upeita värejä, joita kelpaa soinnutella yhteen eri asukokonaisuuksien kanssa.

Finnair Shop
GATE 28

warmclothing1_jariharkonen.jpg

Kun päätä ei palele eikä pakkanen nipistele korvannipukoita, ulkoilu on mukavaa kylmälläkin säällä. Pipon ei tarvitse merkitä takaiskua tyylille, vaan se voi olla pukeutumisessasi piste iin päälle, kuten on taatusti tämä Balmuirin kashmirvillainen Helsinki-pipo (69.00 EUR).

Finnair Shop
GATE 28

warmclothing2_jariharkonen.jpg

Jos vaate voi olla sielukas, sellainen on suomalaisen vaatemerkin Ril'sin henkeäsalpaavan kaunis Cherise-takki (499.00 EUR), jonka kangas on kudottu suloisen samettisesta villasta ja mohairista. Cheriseä myydään myös kamelinvärisenä. Kumpi sopisi sinulle – tai rakkaallesi – paremmin?

Luhta Shop Airport
GATE 30

warmclothing5_jariharkonen.jpg

Kylmänä vuodenaikana on tärkeää muistaa käyttää lämmittäviä materiaaleja kaikissa vaatekappaleissa. Näissä Ril'sin housuissa (149.00 EUR) on 96 prosenttia villaa ja 4 prosenttia joustavaa elastaania, joten ne paitsi pitävät vilun loitolla ovat myös mukavat jalassa.

Luhta Shop Airport
GATE 30

warmclothing4_jariharkonen.jpg

Vedä käteesi turkisvuoratut, käsin ommellut UGG-lampaannahkakäsineet (229.90 EUR) ja unohda kylmät sormenpäät. Oikein hoidettuina nahkaiset hansikkaat pitävät pintansa vuodesta toiseen.

ARG Airport Fashion
GATES 13–14 JA 32–40 (LONG HAUL)

warmclothing6_jariharkonen.jpg

UGG:n talvikengissä (299.90 EUR) yhdistyvät hurmaavalla tavalla korkeiden korkojen eleganssi ja vastaus ankarien talvikelien vaatimuksiin. Viileä ilma, viileä tyyli!

ARG Airport Fashion
GATES 13–14 JA 32–40 (LONG HAUL)


Teksti: Terhi Kivikoski-Hannula
Kuvat: Jari Härkönen

Matkustus