Hyppää pääsisältöön

Ensi talvena lisää vuoroja Bangkokiin

Julkaistu
26.02.2014 klo 10:57
Helsinki-Vantaalta pääsee Bangkokiin talvella 2015 kolme kertaa päivässä, kun Finnair lisää lentojaan Thaimaahan. Finnair on ainoa eurooppalainen lentoyhtiö, joka tarjoaa ennätysmäiset 17 viikkovuoroa Bangkokiin.

Bangkokiin lennetään kolme kertaa päivässä 30.12.2014‒27.3.2015. Lisälennot lähtevät Helsingistä tiistai-, torstai- ja lauantai-iltaisin kello 20.15 ja saapuvat Bangkokiin seuraavana päivänä kello 11.00. Vastaavasti lähdöt Bangkokista ovat keskiviikkoisin, perjantaisin ja sunnuntaisin kello 12.45 ja saapuminen Helsinkiin on kello 18.55.

Uudet iltalähdöt operoidaan Airbus A340 -lentokoneella, ja niille on hyvät yhteydet niin kotimaan- ja Skandinavian- kuin myös Ranskan- ja Saksan-lennoilta. Finnair tarjoaa asiakkailleen kolmella Bangkokin-lennolla loistavan lentovalikoiman ja erinomaiset yhteydet.

- Thaimaa on jo pitkään ollut suomalaisten ja pohjoiseurooppalaisten suosikkikohde. Lisäämällä vuoroja vastaamme kestävään ja kasvavaan kysyntään", kertoo Finnairin toimitusjohtaja Pekka Vauramo.

Vauramon mukaan Finnair on tiheimmin Bangkokiin lentävä eurooppalainen yhtiö sekä oikealla tiellä Aasian-liikenteen tuottojen kaksinkertaistamisessa vuoteen 2020 mennessä.

Finnair tarjoaa 28 viikkovuoroa kolmeen kaupunkiin Japanissa ja saman viikkovuoromäärän viiteen kaupunkiin Kiinassa. Myös Finnairin muista Aasian-kohteista, kuten Delhistä, Hanoista, Soulista ja Singaporesta, on erinomaiset jatkoyhteydet Helsingistä yli 50 kohteeseen Euroopassa.

Lähde Finnairin tiedote 26.2.2014

Hae lentoyhteyksiä ja aikatauluja    Varaa lennot Finnairin kotisivuilta

 

Matkustus