Hyppää pääsisältöön

Norwegian: Hiihtolomaviikkojen suosituimmat kohteet Lontoo ja Espanja

Julkaistu
18.02.2014 klo 09:49
Norwegianin kertoo uusimmassa tiedotteessaan, että sen lennot Lontooseen ja Espanjaan alkavat täyttyä hiihtolomaviikoilla.

Kestosuosikki Lontoon lisäksi Helsingistä, Turusta ja Oulusta lennettävät kohteet Costa del Solilla ja Costa Blancalla sekä Kanariansaarilla ovat tänä vuonna Norwegianin suosituimpia hiihtolomakohteita.

– Viikkojen 8, 9 ja 10 varaustilanne on erittäin hyvä. Esimerkiksi uusi reittimme Turusta Alicanteen Espanjaan on erittäin suosittu ja se on talven lomaviikkojen ajalta lähes loppuunmyyty, kertoo Norwegianin Ruotsin ja Suomen viestintäpäällikkö Charlotte Holmbergh Jacobsson.

Norwegianin viisi suosituinta kohdetta hiihtolomaviikoilla ovat Lontoon lisäksi Iberian niemimaan kohteet Malaga ja Alicante sekä Kanariansaarten kohteet Gran Canaria ja Teneriffa.

Norwegianilla on suorat lennot Helsingistä Lontooseen, Malagaan, Alicanteen, Gran Canarialle ja Teneriffalle sekä Oulusta Gran Canarialle, Teneriffalle ja Alicanteen. Turusta on niin ikään mahdollista lentää suorilla lennoilla Alicanteen.

– Erityisesti Malagan lento on suosittu hiihtolomalaisten lisäksi monien talvensa Malagan ympäristössä viettävien suomalaisten keskuudessa, kertoo Holmbergh Jacobsson.

– Olemme myös iloisia, että asiakkaamme ovat ottaneet innolla vastaan suorat lennot maakuntakentiltä Turusta ja Oulusta, ja lennot ovat täyttyneet mukavasti.

Varaa lento Norwegianin kotisivuilta   Hae reittilentojen aikatauluja Helsingistä

Matkustus