Hyppää pääsisältöön

WDFG Collection: merkkituotteita edullisin hinnoin

Julkaistu
31.08.2014 klo 21:00
Helsinki-Vantaan kaikki duty free -myymälät ovat siirtyneet World Duty Free Groupille. Portilla 27 avautunut WDFG Collection hemmottelee matkustajia huippumuodilla ja merkkiasusteilla.

WDFG Collection -myymälä tarjoaa matkustajille tyylikkään ja laadukkaan valikoiman vaatteita, laukkuja, aurinkolaseja ja muita asusteita kansainvälisiltä huippubrändeiltä, kuten  Versace Collection, Armani Jeans ja Porsche Design.

EU:n ulkopuolelle matkustavat voivat ostaa WDFG:n tuotteita edullisin tax free -hinnoin. Suomesta muihin EU-maihin matkustavat voivat ostaa tuotteita EU-hinnoilla.

Myymälästä löytyy jatkuvasti myös erikoishinnoiteltuja tarjous- ja kampanjatuotteita.

Helsinki-Vantaa kasvaa kauppapaikkana

Helsinki-Vantaata kehitetään voimakkaasti kansainvälisenä kauppapaikkana. Tulevina vuosina lentoasemalla saapuu lähes 70 uutta tai uudistuvaa myymälää ja ravintolaa sekä lukuisia kansainvälisiä brändejä.

Myös yli sadalla maailman lentokentällä operoiva WDFG lupaa Helsinki-Vantaan matkustajille entistä parempaa palvelua ja uusia brändejä. Myymälöiden valikoima laajenee ja matkustajille tarjotaan yhä houkuttelevampia tarjouksia.

Sijainti ja aukioloajat

Helsinki-Vantaa kasvaa ja kehittyy

 

Matkustus