Hyppää pääsisältöön

Ajoissa kentälle: Ruuhkaa Helsinki-Vantaalla 18.-19.7.

Julkaistu
16.07.2015 klo 10:12
Tulevana viikonloppuna Helsinki-Vantaalla on poikkeuksellisen paljon lennolle lähtijöitä. Varaathan kunnolla aikaa lentokentälle, jos matkustat viikonlopun aikana.

Poikkeuksellisen suuret matkustajamäärät johtuvat Helsingissä järjestetyn Gymnaestrada-voimistelutapahtuman päättymisestä. Tapahtumaan osallistui noin 20 000 voimistelijaa ympäri maailman.

Tule ajoissa Helsinki-Vantaalle, jos lentosi lähtee

  • lauantaina 18.7. klo 16-18
  • sunnuntaina 19.7. klo 7-9 tai 16-18

Helpota matkaasi

Kun haet lentosi aikataulu- ja terminaalitiedot Lähden-sivulta, näet missä on ruuhkattomin turvalinja ja mitkä kahvilat tai kaupat sijaitsevat lähellä lähtöporttiasi. Sivulta selviävät myös ajo-ohjeet ja pysäköintitiedot sekä matkalaukun pakkausohjeet.

Kun vielä tallennat lennon, saat koko ajan päivittyvää tietoa aikatauluista ja kentän palveluista. Voit lähettää sivun myös omaan, perheenjäsenten tai ystäviesi sähköpostiin.

Muutama vinkki ruuhkatilanteisiin

Varaa pysäköintipaikka etukäteen nettisivuiltamme.

Pakkaa tavarat oikein.

Tuo matkatavarat kentälle etukäteen jo edellisenä iltana. Tarkista sivuiltamme, tarjoaako oma lentoyhtiösi ennakkolähtöselvityksen.

Käytä terminaali 2:n yläkerrassa sijaitsevaa uutta turvatarkastusta. Pienten lasten kanssa matkustavat perheet voivat mennä lapsiperheille tarkoitetun turvatarkastuksen kautta.