Skip navigation

Tervetuloa Lappiin, Lufthansa!

Julkaistu
02.04.2015 klo 09:21
Lapin lentoyhteydet paranevat talvikaudella 2015–2016, kun Lufthansa avaa reitin Kittilän lentoasemalta Müncheniin Saksaan.

Lennot operoidaan Airbusin A320/A319 -koneilla kerran viikossa lauantaisin joulukuusta maaliskuuhun. Ensimmäinen lento Kittilän ja Münchenin välillä lennetään 19. joulukuuta. Lentoaika Münchenistä Kittilään on noin 3,5 tuntia.

Uuden viikoittaisen reittiyhteyden saamisessa Lappiin ovat olleet yhteistyössä Finavia, Visit Finland sekä Levin, Ylläksen ja Muonion alueen matkailutoimijat.

– Lufthansan uusi reitti ensi talvelle on valtavan hieno uutinen paitsi meille Finaviassa, myös Lapin matkailuelinkeinolle. Tämä reittiavaus on hyvä esimerkki siitä, miten iso merkitys on alueellisten matkailutoimijoiden sitoutumisessa lentoliikenteen kehittämiseen, sanoo johtaja Joni Sundelin Finavia Oyj:stä.

Münchenin lentoasema on Keski-Euroopassa merkittävä lentoliikenteen solmukohta, josta on jatkolentoyhteyksiä noin 30 kohteeseen. Helsinki-Vantaan lentoyhteydet mukaan luettuna Kittilän saavutettavuus on talvikaudella 2015–2016 aivan omaa luokkaansa.

Päivitetty 2.4.2015: Lisätty Ylläksen ja Muonion matkailutoimijat.

Matkustus