Ohita navigaatio

Air Baltic lisää lentovuoroja Turusta Riikaan

Artikkeli julkaistu
16.08.2018 klo 17:28
Tampere Airport
Matkustus
Latvialainen lentoyhtiö Air Baltic lisää lentoja kevät- ja kesäkaudeksi Turku-Riika-reitille maaliskuusta 2019 alkaen. Uusi iltapäivävuoro tuo kaivatun lisän nykyisten aamu- ja iltalähtöjen rinnalle neljänä päivänä viikossa.

Turussa uudet vuorot nähdään merkkinä kohentuneesta taloustilanteesta ja lisäys viestii myös Turun lentokentän matkustajamäärien kasvusta.

- Uudet vuorot ovat osoitus Turun seudun vetovoimasta ja positiivisesta rakennemuutoksesta. Lentoyhtiöt ovat havainneet kentän käytön lisääntyneen ja haluavat sen myötä kohentaa palvelutasoaan, Turun kaupunginjohtaja Minna Arve iloitsee.

Riika on merkittävä vaihtoyhteyskenttä, jota kautta lennetään kymmeniin kohteisiin. Turusta on näin entistä vaivattomampaa matkustaa Euroopan metropoleihin, kuten Lontooseen, Milanoon, Berliiniin ja Brysseliin.

- Turun saavutettavuus paranee huomattavasti ja uudet vuorot palvelevat entistä jouhevammin niin liike-elämää kuin matkailijoitakin. Olemme iloisia yhteistyön syvenemisestä Air Balticin kanssa, kiittelee Finavian verkostojohtaja Jani Jolkkonen.

Turkulaiset ja lähialueilla asuvat suosivat Turun lentoasemaa erityisesti sen pienuuden takia. Ruuhkaton ja helppojen yhteyksien päässä oleva lentoasema houkuttelee.

Uudet lentovuorot lennetään maanantaisin, keskiviikkoisin, perjantaisin ja sunnuntaisin.

Turusta pääsee tällä hetkellä suorilla lennoilla Riian lisäksi Maarianhaminaan, Tukholmaan ja Gdanskiin. Lisäksi Wizz Air kertoi viime viikolla aloittavansa marraskuussa suorat lennot Turusta Kaunasiin.

Lähde: Turun kaupunki