Ohita navigaatio

Flydubain reittiavajaisia vietettiin Helsinki-Vantaalla 23.10.

Artikkeli julkaistu
25.10.2018 klo 12:43
Flydubai
Matkustus
Flydubain uusi päivittäinen lento Helsinkiin aloitti toimintansa 11.10. Reittiavajaisia juhlittiin 23.10. kun yhtiön delegaatio saapui Suomeen. Flydubaista tuli ensimmäinen Yhdistyneiden Arabiemiirikuntien valtiollinen lentoyhtiö, joka tarjoaa suorat lennot Helsingistä Dubaihin ympäri vuoden.

Flydubain uusi päivittäinen lentovuoro vihittiin yöllä 23. lokakuuta juuri ennen puolta yötä Suomen aikaa.

Lennolla matkusti flydubain ja Emiratesin edustajien, Jeyhun Efendin (SVP, Commercial Operations and E-commerce at flydubai) ja Thierry Aucocin (Commercial, Europe and Russian federation at Emirates), johtama delegaatio. Delegaatioon kuului lisäksi Yhdistyneiden Arabiemiirikuntien Suomen suurlähettiläs Riitta Swan, sekä paikallisen median edustajia. Helsingissä delegaation vastaanottivat Helsinki-Vantaan lentoaseman edustajat.

Flydubai

Kuva: flydubain lehdistötilaisuus, vas. Thierry Aucoc, Jeyhun Efendi, Petri Vuori

”Odotamme suurta suosiota tälle reitille niin dubailaisten kuin muualta Arabiemiraateista tulevien matkustajien keskuudessa, koska olemme ensimmäinen lentoyhtiö, joka operoi vuoden ympäri suoraa reittiä Arabiemiraateista Suomeen. Parannamme Suomen saavutettavuutta – seikkailunhaluisten matkailijoiden on nyt helpompi päästä esimerkiksi näkemään revontulet Lappiin, ja toisaalta uusi reitti helpottaa monille perheen ja sukulaisten luona vierailua. Tarjoamme reitillä maailmanluokan mukavuudet niin matkustamon suunnittelun kuin matkustajakokemuksen puolesta uudella Boeing MAX 8 koneellamme”, kertoi Jeyhun Efendi vihkijäislennon lehdistötilaisuudessa.

”On ilo toivottaa flydubai tervetulleeksi Helsinki-Vantaalle lentämään vuoden ympäri suoraa reittiä Helsingistä Dubaihin. Suomi on mainio matkakohde niin emiraateille kuin muillekin Arabiemiraateissa asuville. Suomessa pääsee nauttimaan maailman puhtaimmasta ilmasta ja upeasta luonnosta turvallisessa ympäristössä. Suomi voi tarjota upeita kokemuksia, hyvinvointia ja perheen aktiviteetteja. Tämä uusi suora lento myös tietenkin houkuttelee suomalaisia vierailemaan Arabiemiraateissa”, iloitsi Riitta Swan.

”Tänä vuonna yli 20 miljoonan matkustajan odotetaan kulkevan Helsinki-Vantaan lentoaseman kautta. Hyvästä saavutettavuudestaan huolimatta täältä ei ole aiemmin ollut suoraa yhteyttä Dubaihin ympäri vuoden. Olemme iloisia, että Suomen saavutettavuus Lähi-Idästä paranee uuden reitin myötä”, jatkoi Finavian reittikehitysjohtaja Petri Vuori.

Lähde: flydubai

Hae täältä Lähi-idän lentoyhteyksiä