Skip navigation

Helsinki-Vantaan lentoaseman invapysäköinti on muuttunut

Artikkeli julkaistu
12.11.2018 klo 12:45
P3 pysäköintihalli
Helsinki-Vantaan lentoasemalla terminaali 2:n edessä sijainnut P1/P2-pysäköintitalo on purettu ja parkkihallin sisällä olevat invapysäköintipaikat ovat poistuneet käytöstä. Lähimmät invapysäköintipaikat sijaitsevat nyt P3:ssa ja P5:ssa.

Sekä P3- että P5 -pysäköintihalleissa on invapaikkoja jokaisessa kerroksessa. P3:n A-puolelta pääsee katettua käytävää pitkin terminaaleihin.

Invalidikortin haltijat voivat lyhytaikaisesti pysäköidä myös terminaali 1:n edustalla, kun he saattavat tai vastaanottavat matkustajia. Terminaali 1:n lyhytaikaisille invapaikoille ajetaan seuraamalla T1 Lähtevät -opastetta. Paikat sijaitsevat terminaalin päädyssä, sillan alla. Huomaathan, että näillä invapaikoilla saa pysäköidä korkeintaan kahden tunnin ajan. Pysäköitäessä autoon on jätettävä näkyviin sekä invapysäköintilupa että pysäköintikiekko.

Helsinki-Vantaan väliaikaiset liikennejärjestelyt 03 2021 alkaen

Invapaikat ovat ilmaisia invalidikortin haltijoille. Jos tarvitset apua liikkumisessa, voit ennen matkan alkua varata ilmaisen avustuspalvelun. Avustuspalvelu tilataan lentoyhtiön kautta matkavarauksen yhteydessä, tai viimeistään 48 tuntia ennen lähtöä. Pysäköintitaloissa ja terminaalien edustoilla on kutsupisteitä, joista saa yhteyden avustuspalveluun.

Lue lisää:

T2-laajennus boilerplate
Matkustus