Pääsiäisen menoliikenne alkaa Helsinki-Vantaalla: Katso tästä ruuhka-ajat

Julkaistu
26.03.2018 - 11:12
Matkustaja lähtöporttialueella
Lomailijoita on lentoasemalla liikkeellä runsaasti koko pääsiäisviikon. Matkustajia pyydetään tulemaan ajoissa kentälle erityisesti keskiviikosta lauantaihin 28.–31. maaliskuuta.

Helposti matkaan pääset myös ruuhkassa, kun pakkaat matkatavarasi oikein jo kotona ja tulet ajoissa kentälle.

Hakupalvelustamme näet, mitkä aineet ja esineet pakataan ruumalaukkuun ja mitkä voit ottaa mukaan matkustamoon tai mitä et lainkaan voi viedä lentokoneeseen.

Hiihtomatkalle lähtijät saavat suksien, lumilautojen ja suksivoiteiden pakkausohjeet tästä.

Muistathan, että matkapuhelinten ja läppärien varavirtalähteet eli power bankit kuljetetaan käsimatkatavarassa. Älä pakkaa niitä ruumaan menevään matkalaukkuun, sillä sieltä ne joudutaan turvallisuussyistä poistamaan.

Lapsiperheiden palvelut ja yksin matkustavien lasten ohjeet saat myös sivuiltamme.

Jos tulet omalla autolla, kannattaa pysäköidä lentoasemalla paikoitushalleihin P1, P2, P3 ja P5. Ne sijaitsevat aivan terminaalien edustoilla. Edulliselle P4-ulkoalueelle on ilmainen bussikuljetus edestakaisin.

Pääsiäisen aikaan parkkipaikka on hyvä varata etukäteen. Näin varmistat, että voit pysäköidä haluamallesi P-alueelle. Siirry varaamaan parkkipaikka.

Tiesitkö, että lentoaseman duty free -myymälät palvelevat sinua myös verkossa?

Voit tarkistaa tuotteiden hinnat ja varata haluamasi verkossa. Maksa ja nouda ne valmiiksi pakattuna Helsinki Duty Freen portin 22 myymälästä.

Siirry Varaa ja nouda -palveluun