Ohita navigaatio

Syyslomaruuhkaa Oulun lentoasemalla 18.-21.10.

Artikkeli julkaistu
10.10.2018 klo 10:44
Arkistointipäiväys
Laukkujenluovutushalli Oulun lentoasemalla.
Matkustus
Oulun lentoasemalla on liikkeellä runsaasti lomailijoita torstaista 18.10 alkaen. Pyydämme matkustajia tulemaan lentoasemalle hyvissä ajoin torstaista 18.10 sunnuntaihin 21. lokakuuta.

Loppuviikosta on hyvä varata tavallista enemmän aikaa lentokentän pysäköintiin, lähtöselvitykseen, matkatavaroiden luovutukseen ja turvatarkastukseen. Näin jää aikaa myös kahvilassa käyntiin ja ostosten tekoon.

Kaikille 18.–24.10 aamulla ennen klo 10 lähteville lennoille (reitti ja charter) voi tuoda matkatavaransa jo edellisenä iltana klo 19–20.

Helposti matkaan myös ruuhkassa

Kun pakkaat matkalaukkuasi, tarkista ohjeistamme, mitä voit ottaa mukaan käsimatkatavaraan ja mitä ruumalaukkuun sekä mitä tavaroita ei saa lainkaan ottaa lentokoneeseen.

Muistathan, että matkapuhelinten ja läppärien varavirtalähteet eli power bankit kuljetetaan käsimatkatavarassa. Älä pakkaa niitä ruumaan menevään matkalaukkuun, sillä sieltä ne joudutaan poistamaan.

Siirry kiellettyjen tavaroiden hakuun

Lapsiperheiden palvelut ja yksin matkustavien lasten ohjeet saat myös sivuiltamme.

Jos lennät Helsinki-Vantaan kautta, vaihtolennon aikataulut ja terminaalitiedot löydät Helsinki-Vantaan lentoaseman kotisivuilta.

Viikon pysäköinti alkaen 54 euroa

Mikäli tulet omalla autolla, voit tutustua pysäköintialueisiin ja hinnastoon etukäteen.

Oulun lentoasemalla on kolme pysäköintialuetta, jotka sijaitsevat kätevästi terminaalin edustalla. Edullisimmillaan viikon pysäköinti maksaa 54 euroa (P2).

P1- ja P3-alueilla paikoitusmaksuun sisältyy lämpöpaikka ja sähköauton lataus.